A legújabb tavaszi divat garantált kedvenc lesz

Az elmúlt évek nagy ingruha-mániája után ősszel szerettük a kabátruhát, nyáron pedig a hosszított mellényeinket hordtuk ruhaként –ezek „evolúciója” pedig idén az egyik legnagyobb trend:

a blézerruha lesz.

Nőies, elegáns, jól variálható, ha kell, hozzánk tesz, vagy éppen lefarag néhány kilót, szóval az biztos, hogy nagy kedvencünk lesz!

Egyelőre a fast fashion boltokban még csak pár darabot találunk belőle, a streetstyle oldalakon böngészve is a legtöbb a konfortzónán belüli fekete, vagy fehér darab:

bd_blackandwhite.jpg

 

De mivel mégiscsak tavasz van, azért már felbukkannak szép kis pasztellek is:

 bdpastell.jpg

 

Azt már mondanom sem kell, hogy kedvenc A-listás  celebjeink is megőrülnek érte, főleg azok, akik igazán trendkövetően szeretnek öltözködni, például Bella Hadid (akinek sokkal menőbbek a szettjei, mint világszép nővérének, Giginek), vagy éppen a stílusistennő, Alexa Chung :

bd_celeb1.jpgbdceleb2.jpg

 

Persze nincs új a nap alatt, a blézerruha is egy erős utánérzés, főleg a kétsoros változata (megsúgom, hogy az asszimetrikus mellett idén ez lesz a legmenőbb), a 90-es években egyszer már óriási divat volt, az akkori darabokat gyakorlatilag változtatás nélkül felvehetnénk most is, ha igazán trendik akarunk lenni.

Ha annyira beleszeretnétek, hogy nyáron is legszívesebben ezt hordanátok, az ujjatlan, „mellényruhára” hasonlító változata is divat lesz:

bd_short_sleeve.jpg

 

Ha pedig valaki akkora rajongóvá válna, hogy még estélyinek is ezt hordaná, semmi gond, Ciara, vagy éppen Selena Gomez is így van ezzel:

bdlong1.jpg

 

Szóval kedves Blézerruha, örülünk, hogy visszatértél, varázsolj szépséges alakot nekünk, legyél a kényelmes és csinos kedvencünk idén tavasszal!

Ígérem, hogy senki nem fog sportcipővel (!) felvenni, hanem szexi combcsizmával, vagy gyönyörű magassarkú cipellőkkel, na jó, esetleg szép zokni-szandál kombóval  fogunk viselni, ahogy azt kell!

 

Képek köszönettel a Pinterestről

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr813752314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása