Neonparádé a tavasz-nyári hétköznapokra

Talán a Prada 2018 őszi-téli bemutatóján kezdődött, amikor a téli szürkeségbe belenyugodni nem hajlandó Miuccia csupa-csupa neonszínű darabot küldött kifutóra…

Idén pedig már a Versacétól  egészen az amúgy inkább konzervatív Burberry-ig mindenki beépítette a tavaszi kollekcióba valamelyik izgalmas neon színt.

burberry1.jpg 

Nyilván ez a trend is hipergyorsasággal leszáguldott a kifutókról a street style-ba, és elárasztotta a fast fashiont is. A boltokból szinte utánunk kiabálnak a szép és kevésbé szép, de mindenképpen harsány neonszínű ruhák és kiegészítők.

A tavalyi állatminta-őrület után íme  ismét egy olyan trend, ami nagyon karakteres és látványos, épp ezért eléggé könnyű vele tévedni, elsőre azt gondolnánk, hogy kifejezetten nehéz ízlésesen viselni.

Hoztam nektek pár inspirációt, amelyek megmutatják, hogy azért a neon sem annyira ijesztő:)

 

Touch of neon

A legegyszerűbb, legelegánsabb és a legüzletiesebb. Éppen csak egy kis neon kiegészítővel turbózzuk az amúgy egyszerű outfitet, így lesz friss és nyárias az összhatás. A túl egyértelmű fekete, vagy fehér helyett legszebb a bézs és homokszín árnyalataival, esetleg pasztellekkel.

 

kep6_6.jpgkep1_12.jpg

 

Alsó, vagy felső?

Még mindig komfortzóna, de némi bátorság azért mindenképpen kell hozzá, ha egy full neonszínű felső, vagy esetleg nadrág, vagy szoknya viselésére adjuk a fejünket. Legbiztonságosabb nyilván feketével kombinálni, de azért ebben is vannak lehetőségek...

kep2_13.jpgkep5_11.jpg

 

"Light" color blocking

Csak bevállalósoknak!

Hogy ne kapjunk színtúladagolást, válasszuk ugyanabból a színskálából, de az árnyalatokkal lehet vadulni:)

kep4_10.jpg

 

Neon báli ruha?

Ha nem is a bécsi Operabálba, de mondjuk egy yachton tartott partira tökéletes, már ha ilyesmire készülünk:) Persze, hogy a Versace volt, aki elhozta nekünk ezeket a tüllbetétekkel kombinált neon gyönyörűségeket!

kep3_8.jpg

Hölgyeim (és uraim), neonra fel, éljenek az élénk színek!

A téli feketék és a tavaszi pasztellek mellett ők is elférnek a gardróbban, a nyári hangulatot garantáltan elhozzák nekünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr4114740169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása