Csodás illatpárok Valentin-napra

Valentin-nap közeledtével kezdenek elárasztani mindent a szívecskék, lufik (és persze a szívecskés lufik), bonbonok és virágok, és egyre nő a nyomás, hogy a karácsony után erre az ünnepre is tökéletes ajándékot adjunk.

Persze nem muszáj „kötelezően” ajándékozni, de ha már így „hivatalosan” is megünnepelhetjük a szerelmet és szerencsés esetben amúgy is szívesen megajándékozzuk életünk párját, akkor miért ne?

A kellemeset a hasznossal összekötve pedig ha egy finom parfümöt ajándékozunk életünk férfijának, rögtön magunkat is megajándékozhatjuk a női megfelelőjével, hiszen a parfümőrök csodás illatpárokat alkottak, amelyekkel kifejezhetjük összetartozásunkat. Egy-egy külön töltött napon ha a saját illatunkat nap közben megszagoljuk, rögtön eszünkbe juttatja szívünk választottját.

kep1_40.jpg

Mivel a szaglórendszerünk közvetlenül kapcsolódik az agyban az érzelmekért felelős limbikus rendszerünkhöz, az agyunk képes egy illatról emlékekre, akár igen távoli emlékekre is asszociálni. Ezzel indokolható, hogy az erős érzelmeket rendszerint illatokkal kapcsoljuk össze, és ezek nagy eséllyel életünk végéig is berögződhetnek.

Nem véletlenül lett világhírű Marilyn Monroe mondása sem, amely szerint az ágyban kizárólag pár csepp (Chanel No.5) parfümöt visel, semmi mást...

Íme pár csodás inspiráció, ha kedvet kaptatok az illatpárok viseléséhez:

 

Gucci Guilty Love limited edition

A Gucci Guilty illatsorozat a szabadság ünneplése. A „nem hétköznapi szerelmeseknek” ajánlott új Gucci Guilty illatok olyan korszakban debütálnak, amely ünnepli a modern és rendkívül hitelesen kifejezett szerelmet. A kampány arcai: Jared Leto és Lana Del Rey is ezt a szabadságot és különleges férfi-nő harmóniát közvetítik a fotókon.

kep3_31.jpg

 

Calvin Klein Eternity Flame  -A szenvedély kifejeződése

Ez az illat az odaadás, gyengédség és kötődés szimbóluma. Az Eternity pillérein nyugvó és alapértékeit tovább örökítő új illat, az Eternity Flame egy időtlen utazást örökít meg az intimitás és szeretet jegyében még több érzékiséggel és szenvedéllyel.

kep4_32.jpg

 

Carolina Herrera Good Girl – Bad Boy illatpár (Good to be bad)

Valentin-nap előtt azt hiszem, nem is kell mondanom többet…

kep2_38.jpg

 

Jean Paul Gaultier / La Belle – Le Beau illatpár

A két illatüveg már a designjában is hordozza a csábítás ígéretét. La Belle friss, keleties vanília illat, vetiver esszenciájával és a körte varázslatos zamatával. Le Beau kókuszfa illatát vegyíti a bergamott és tonkabab édes különlegességével.

A "legenda szerint" az alkotó, Jean Paul Gaultier mindkét parfümöt egyszerre lélegezte be, és kijelentette: „Nagyszerűen passzolnak egymáshoz. Örökön örökké”. És ezzel új világ született...

kep5_28.jpg

 

Hugo Boss The Scent Absolute

A Boss The Scent Absolute lebilincseli az érzékeket: a két új, intenzíven csábító illat, az eredeti illatok mélyebb, gazdagabb változatai. A márka nagyszerűen reflektál korunk kihívására: ebben a felgyorsult világunkban gyakran megoszlik a figyelmünk. Erősebb kötelékre vágyunk. Emlékezetesre. Tartósra. Ami az érzékeinkre hat. Ahogy leszáll az éj, egyre merészebb, váratlanabb lehetőségek tárulnak elénk...

kep6_21.jpg

Irány tehát egy parfüméria, és kezdetét veheti a csábítás...
Szánjátok rá az időt, hogy megtaláljátok a tökéleteset (mivel egyszerre max. három illatot szabad szagolni, hiszen az orrunk rendkívül hamar elfárad), hiszen az élet túl rövid ahhoz, hogy ne a legjobb illatot viseljük:)

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr815433790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása