Sálak, kendők új élete

Tél végén már alig várjuk, hogy megszabaduljunk az óriás pufikabátoktól, a sapka-sál-kesztyű kombótól és végre valami könnyebb és stílusosabb megjelenést varázsolhassunk magunknak.

Hívjuk segítségül a sálakat és nagykendőket, hiszen ezek a színpompás (és nem utolsósorban meleg) kiegészítők egy pillanat alatt megváltoztathatnak egy egész lookot. Lazíthatjuk velük a nagykabátok szigorúságát, vagy vihetünk egy kis modern csavart az üzleti megjelenésünkbe úgy, hogy közben makulátlanul elegánsak maradunk.

Mutatom a 2020-as tavaszi menőségeket:

"Nagykendő”, avagy a kanapétakaró új élete

Vedd a legnagyobb téli sáladat, vagy akár egy kisebb takarót és szorítsd egy övbe, vagy vesd át az egyik válladon –hello sikkes és egyedi megjelenés! Textúrától és színpárosítástól függően a variációk száma meghatványozódhat, így az „ezt a szettet látták már rajtam” probléma is megoldódik.

kep2_41.jpgkep1_43.jpgkep11_4.jpg

Továbbfejlesztett változat a „pulcsisál”, mintha egy „harmadik ujjat” kapott volna a pulóverünk, amit szuperül lehet egyik oldalt lógatni, átkötni, övbe fogni, tovább csavarni, stbstb…

kep4_34.jpg

A Burberry imádja ezt a „sál az övben” megoldást, a tavaszi kollekcióban rengeteg ilyet láthatunk a márkánál (jó is lenne egy ilyen óriás Burberry-sál, vagy éppen valamelyik ikonikus öv, hmm… azt hiszem, veszek egy lottószelvényt:)

kep3_33.jpg

„DIY-szerű” óriás kötött sálak

Kabát nélkül viselve, a sál viszont szigorúan legalább 3x körbeérős…

Már a tavaszi pasztelleket hozza, tónusban tartott és egyébként elegáns szettel különleges és nagyon szépen mutat.

kep5_29.jpg

Szőrme övvel

Ennyi. Az évek óta megunhatatlan (mű, vegán, öko, stb) szőrmét nem a nyakunk köré, hanem az övünkbe tesszük, idén mindössze ennyi az újítás. Kicsit nekem 40-es évek utánérzés, de nincs is ezzel baj.

kep6_22.jpg

 

Kendők kreatívan

Öt dekával több fantáziával a fenti megoldásoknál különlegesebb csavart is vihetünk az öltözködésünkbe, főleg ha melegebbre fordul az idő és már az óriási sálainkba  sincs kedvünk beburkolózni, csak egy napszemüveget, egy ikonikus ballont és egy lattét kérnénk…

Ballonkabátba övként hátrafogva, cipőfűző helyett, vagy akár csak egy szép (!) masnival a kezünkre kötve a frissebb, igazi spring look-ért!

kep7_15.jpgkep8_10.jpg 

Kiskendőt nyakba? Így igen!

Mielőtt egy hatalmas ásítással fiók mélyére küldenénk a tavaly mindent ellepő selyemkendőinket (jártak már a hajunkban, nyakunkban, táskára kötve, bokára masnizva, öv helyett farmerban és még sorolhatnám), megérdemelnek még egy esélyt: idén nem kell a dolgot túlbonyolítani, bőven elég egy kendő a nyakba, viszont extrán figyeljünk a megkötésre, hogy tényleg szépen mutasson az a kiskendő!

kep9_6.jpgkep10_4.jpg

 

Selyemsál újragondolva

Ha pedig mégsem lenne elég újító a „kendő a nyakban” megoldás, akkor jöhet idén is a „sálat mindenhova”-szabály, övbe, vállra, egyik oldalra, másik oldalra, kosztümre, kabátra, stb… A sor a végtelenségig folytatható, szóval ha sálakról, vagy kendőkről van szó, idén aztán tényleg mindent szabad!

kep12_3.jpgkep13.jpg

Éljenek a sálak, kendők, a tavasz és a kreativitás:)

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr4215482856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása