Top őszi trend: a rétegezés művészete

Megérkezett az igazi ősz, amikor a divatban egyetlen jelszó létezik: rétegezés!

Pulóver az ingre a kabát alá, nyári ruha leggingsre, esetleg egyenesen farmer tetejére, magassarkú zoknival, és még ezerféle variáció, amelyek segítségével kreatívan „legózhatunk” az outfitünkkel és ráadásul nem is fagyunk meg a legzordabb februárt idéző idei októberi zimankóban.

Azonban a ruhák minél ötletesebb rétegezésére is még rátehetünk egyet, ha kreatívan kombináljuk az ékszereinket is.

Ha ékszerekről van szó, a kevesebb több helyett már régen „több több” elve érvényesül. Az elmúlt évek ékszerdivatja egyértelműen a nagyobb statement daraboknak kedvezett... Hacsak nem kezdtünk el rétegezni: a leheletvékony, szépen kidolgozott nyakláncok, gyűrűk egymással kombinált finom csillogása idén (is) őrületesen menő.

Szerencsére a választékkal igazán el vagyunk kényeztetve! Most a divatékszerbolt.hu kínálatából választottam néhány kedvencet. 

Íme néhány ragyogó  Pandora inspiráció:

Kényelem és nőiesség

Szuperizgalmas megjelenés kontrasztokra építve: a pihepuha óriás pulcsik mellett csodásan érvényesülnek tündöklő Pandora kedvenceink kombinációi. Színskálán belül maradva akár a tipikusan „téli”, hideg színekből, akár az őszi nap árnyalatainak sárgás tónusaiból választunk, mindkettő egyszerűen telitalálat.

kep1_54.jpg

Kezeink díszítése

Ha csak egyetlen testrészünket, például a kezeinket díszítjük, automatikusan csillogó kedvenceinkre irányítjuk a figyelmet, így visszafogott, mégis egyedi és különleges hatást érhetünk el karkötőkkel, karperecekkel, gyűrűkkel. Ráadásul, ha szeretnétnk abszolút személyre szabott, igazi kedvenc ékszert, amilyen tényleg senki másnak nincs, ma már ez is könnyen elérhető. A Pandora például a legújabb kollekció charmjaival teljesen egyediesített és igény szerint összeállítható karkötőket kínál.

Jártál már úgy, hogy egy ékszert látva úgy igazán megdobbant a szíved? (ki nem?) Esetleg láttad már tépelődni a szeretteidet, hogy karácsonykor, vagy egy-egy fontosabb alkalomkor milyen ajándékkal lepjenek meg? Ma már ezt a két helyzetet is egy csapásra megoldhatjuk, hiszen kényelmesen, online is rendelhetünk ékszert, minden webshop kívánságlistáját kedvünkre megtölthetjük vágyaink tárgyaival. Kedvencem, a Divatékszerbolt például "kívánság küldése" funkciót is kínál, ahol ismerőseink tudtára adhatjuk, hogy pontosan melyik ékszerekért rajongunk.

kep3_43.jpg

Mix and match elegánsan

Elegáns ruhához, irodai szettekhez is rétegezhetjük ékszereinket. Ha maga a ruha egyszerű, akkor „túl sok” helyett kifinomult és menő lesz az összhatás.

kep4_42.jpgkep5_38.jpgkep6_29.jpg

Csak lazán!

Arany szín rózsaarannyal és ezüsttel, színes kövek színes kövekkel, és egyáltalán, minden mindennel. Az első pillantásra eklektikus, ám látványában néha igencsak átgondolt szettek feldobják a legegyszerűbb és leglazább farmeres, vagy tornacipő-pólós összeállításokat is. Mesteri stílustrükk! A Pandora Rose kollekciójában az ékszertervezők csodás bizonyítékot kínálnak arra, hogy mennyire magával ragadó ez a megoldás.

kep7_22.jpgkep8_17.jpg

Ne várjunk a nyárra, hogy ragyogó ékszereinkkel ragyogó jókedvet varázsoljunk magunknak, villantsunk (szó szerint!) látványos, egyedi és divatos külsőt ősszel és télen is!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr8716260000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása