Családi ékszerek: szeretet és összetartozás dobozba zárva

Egy-egy szép ékszer több, mint csupán ajándék: a szeretet szimbóluma, gyönyörű emlék és igazi „védő talizmán” is lehet egyben. A megajándékozott minden nap viselheti és jólesően gondolhat ránk, amikor felveszi.

kep1_58.jpg

Egy művészien kidolgozott, nemes anyagokból készült ékszer befektetés is egyben, amely generációról generációra értéket hordoz és öröklődhet egy családban. A családi ünnepek, fontos mérföldkövek (pl esküvő, születésnap, gyermekszületés, évfordulók, stb) emlékére ajándékozott ékszerek örök értéket hordozva válhatnak legszebb emlékeinkké.

kep2_55.jpg

Ajándékba kapott, akár több generáción keresztül féltve őrzött családi ékszereinket szerencsére a mai divat szerint bátran kombinálhatjuk trendi darabokkal, akár bizsukkal is. Kollekciót is építhetünk ékszereinkből, időről időre kiegészítve a gyűjteményünket újabb ragyogó darabokkal.Ki ne ismerné például a világhírű Pandora márkát, amelynek egy-egy karkötőjéhez bármilyen alkalomra tudunk új charmot ajándékozni. Egyre többen gyűjtik a márka ékszereit és kis charmjait, egy ilyen ajándékkal mindig biztos az öröm.

kep6_32.jpg

Amikor nemes ékszert szeretnénk ajándékozni, amelyet örök emléknek szánunk és amely az évek múltával akár fontos családi értékké is előléphet, alapvető, hogy még a szokásosnál is figyelmesebben válasszunk és csak kifogástalan minőségű ékszert ajándékozzunk! A legújabb divat helyett nyilván érdemesebb időtálló darabot beszerezni.

Ha családi ékszert választunk, amit generációkon keresztül viselhetnek a nők a családban, az általában egy-egy nyaklánc vagy karkötő, esetleg fülbevaló szokott lenni (gyűrűt inkább eljegyzési gyűrűnek szánnak a családi ékszerdobozokban).

kep8_19.jpg

Választhatunk ajándékot szimbolikus jellegű motívumokkal. Telitalálat lehet például a szeretet végtelenségét szimbolizáló végtelen jellel ellátott Swarovski ékszer, vagy angyalkával, a tisztaság és ártatlanság megszemélyesítőjével díszített darabok, de biztos siker az élet körforgását és az összetartozást jelképező csomó is, vagy éppen egy-egy életfát, vagy szívecskét ábrázoló medál, charm, vagy fülbevaló.

swaro.jpg

Akár színes (drága)kövekkel, például a saját, vagy a megajándékozott születési kövével díszített ékszereket is választhatunk, vagy valamilyen fontos dátumhoz kapcsolódó hónap drágakövével ékesített szépséges ajándékot. A Thomas Sabo téli kollekciója például idén kiemelkedően erősre sikerült, szebbnél szebb színes köves ékszereket és órákat találunk a márkánál, csak győzzünk választani.

ts.jpg

Különlegesebb elképzeléseinkkel fordulhatunk ékszerészhez, ötvöshöz is, vele együtt közösen megtervezhetjük, majd elkészíttethetjük a vágyott ékszert. Az ötvösművészek egyedi látásmóddal és tapasztalatukkal biztosan segítenek, hogy különleges ékszerünk valóban örök emlék lehessen.

Digitális korunkban természetesen a legegyszerűbb, legkényelmesebb, ám ugyanolyan célravezető megoldás, ha az óriási választékot kínáló webshopok egyikéből, például a Divatékszerbolt ékszerkínálatából  választunk egy szép kidolgozású, szemet gyönyörködtető ékszert.

kep7_24.jpg 

A legfontosabb, hogy olyan ajándékot válasszunk, amely valóban tükröz minket és megajándékozottunk ízlését, kifejezi szeretetünket és összetartozásunkat. Ékszerünket lehetőleg még éveken keresztül szívesen viselje és csodálja meg szerettünk, és amikor majd eljön az ideje, akár mi is szívesen ajándékozzuk majd a saját lányunknak…

 

 

 

A tartalmat támogatta: divatekszerbolt.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr5016300480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása