Így viseld az ősz legforróbb trendszínét!

Lendületesség és mozgalmasság „színbóluma” a hideg és meleg színárnyalat határán: a magenta és rózsaszín között valahol félúton található fukszia szín az idei ősz-tél abszolút trendgyőztese.

 kep5_53.jpg

Még sehol nincs a sokak által várva várt Barbie-film, de a nagy divatházak már egymás után küldik kifutóra a fukszia outfiteket, és ez a trend most extra gyorsan legyűrűzött a street style-ba is. Tetszőleges butikba betérve akár egy plázában, akár magyar tervezők műhelyében nézelődve, a fukszia idén abszolút uralkodó árnyalat lesz.

Jól kombinálható, feltűnő, mégis elegáns, különleges és szinte mindenkinek jól áll: a szenvedélyes vörös és méltóságot sugárzó kék színek egyesüléséből létrejött izgalmas árnyalat energiával tölt fel minket a szokatlanul hideg, borongós őszünkben.

kep6_44.jpg

Maga a fukszia virága is a bizalmas szeretet jelképe, általában azért ajándékozzák, hogy kifejezze a megajándékozott iránti bizalmat.

Ez az árnyalat érzéki és szenvedélyes, a pink, vagy a magenta túlzott „agresszivitása”nélkül. Magabiztosságot sugall, igazából egyszerűen csak jó kedvünk lesz, ha ránézünk. 

Íme néhány inspiráció ehhez az elsőre nehezen viselhetőnek tűnő, mégis szuperül stylingolható új barátunkhoz:

 

Kabát

Ha párosítani akarjuk a fuksziát bármivel, anélkül, hogy túl Barbie-s legyen, a kabáttal van a legegyszerűbb dolgunk. Nagy felületen látványos, mégis pl egy business meeting idejére könnyű megszabadulni tőle és a „szokásos” diszkrétebb árnyalatok felé fordulni.

Katt a képre a galériáért!

Barnával

Azt már mindenki tudja, hogy idén a barna a fekete, szóval mindent is barnával fogunk hordani. Miért ne próbálnánk egy kis fuksziával feldobni? Az uncsi barnák-bézsek (sőt, akár kockásak) ellenére egyszerre friss és egyedi lesz az outfitünk.

kep7_34.jpg

 

Farmerral

Vagyunk páran, akiknek a gardróbunkból egyszerűen nem tud kikopni a farmer. 14 és 90 év között párosítjuk kb mindennel, a fürdőruhától a nercbundáig. Nagy jolly jokerünk is rögtön izgalmasabb lehet élénk színű párjával, vagy akár kiegészítőjével. 

kep8_31.jpgkep9_23.jpg

 

Naranccsal

20 éves kor fölött az igazi „nem-komfortzóna”. Color blocking a tetőfokon, harsányság, feltűnés, és valahogy mégis harmóniát sugároz és jókedvünk lesz tőle. Néha kell egy kis energia és power look a hétköznapokban is! 

kep1_78.jpg

 

Pirossal

Hogy mivel? Igen, pirossal… Még be se engedtük a rózsaszín-piros párost a gardróbunkba, máris követeli a helyét őfuksziasága is a rikító, vibráló pirosak mellett. Azért lehet ezt is ízlésesen csinálni!

kep2_73.jpgkep3_62.jpg

 

Állatmintával

És akkor a végére egy kis megőrülés. Az állatminta már magában is annyira feltűnő, hogy szinte mindegy, mit veszünk fel hozzá, hát akkor próbáljunk egy jó fuksziát! Kellemesen meglepődhetünk.

kep4_57.jpg 

Remélem, sikerült egy kis kedvet csinálnom nektek ahhoz, hogy kitörhessetek az őszi barnák-feketék-szürkék, maximum pici zöldek fogságából és kipróbáljatok valami igazán újat!

A fukszia az optimizmus és energia színe, szóval mi bajunk lehet?

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr8517946416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása