A karácsony-szilveszter legnagyobb divattrendjét jövőre is viselheted

Karácsony-szilveszter előtt még a legtudatosabb vásárlókat is elkapja az öltözködési-shoppingolási láz, amit mi, divatmániások amúgy is imádunk, főleg egy jó kis év végi leárazással együtt…

Idén az ünnepi időszakban minden a flitterekről szól majd, még akik eddig ruhában nem szerettük a csilivilit (pl én) is elcsábulhatunk egy-egy szépséges darab láttán.

Most nem csak szilveszteri partiruhákat lehet kapni talpig flitteresben, de a pulcsikon, szoknyákon és igazából minden ruhadarabon megjelennek a kis csillogó karikák.

Ez mind szuper és szilveszterre gyönyörű lehet egy flitteres partiruha, a két ünnep között pedig vicces egy flitteres melegítőfelső, na de mit kezdjünk az új ruhá(i)nkkal az új évben?

Ha szeretnétek a csodás szilveszteri új kedvenc ruhát többször is viselni, vagy esetleg a tavaszi, neadjisten a nyári szezonba is átmenteni a flitteres szépségeket, akkor íme, pár ötletes és cool inspiráció:

Pulcsik tél végére, tavaszra

Szürke (és ezüst) flitterek, egyáltalán nem szürke egyéniségeknek! Ezek a szettek más színből (pl fehér, vagy fekete, esetleg rózsaszín) is szuperül mutatnának, a lényeg a színben tartott outfit és az egyszerű szabásvonalak. A minőségre nagyon kell figyelni, még a szokásosnál is jobban!

kep1_4.jpg

Blézer

Ha elcsábultál egy flitteres blézerre és nincs ötleted, hogyan mentsd át akár a tavaszi szezonba, akkor szükséged lesz egy kis játékosságra és némi kontrasztra. Egyszerű, vagy rockos póló, farmer (vagy farmershort) és a blézered: tornacipővel, vagy extramagas sarkú szandállal is menő leszel!

kep2_5.jpg

Szoknyák, shortok

Flitteres miniszoknya (vagy mini-nadrág): elsőre szerencsésebb választásnak tűnik az üzletben hagyni, mivel nem tűnik túl jól kihasználhatónak. De némi jó ízléssel elkerülhetjük az olcsó hatást, ha szuperegyszerű darabokkal párosítjuk, vagy éppen teljesen poénra vesszük az egészet és rockos, vagy heavy metálos feliratos pólóval kombináljuk. Mesteri!

 kep.jpgkep4_4.jpg

Kontrasztok és elegancia

Ha flitteres ceruzaszoknyád van és egy kicsit csökkentenéd az alkalmi jellegét, plusz szeretnél szuperdivatos lenni, kombinálhatod a csillogó szoknyát akár nagyi-kardigánnal, vagy csak tisztafekete outfittel, esetleg farmerral, idén rengeteg a lehetőség!

kep5_4.jpgkep6_1.jpg

 Remélem, sikerült kedvet csinálnom a kis flitteres csodákhoz :)

Viszlát komfortzóna, idén (és jövőre) ragyogni van kedvünk!

 

 

 

 

Képek köszönettel a Pinterestről

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr6514490912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása