Különleges, „pasivonzó” karikagyűrűk és vicces férfigyűrűk

Sokak szerint egy férfi számára kizárólag az óra és a karikagyűrű jöhet szóba ékszerként, persze a teremtés koronáit néha még az a bizonyos karikagyűrű is szorítja...

Csajok, próbálkozzunk! Hátha csinálhatunk egy kis kedvet életünk párjának a „sima” karikaformánál eggyel extrább designnal, amit egy kicsivel lelkesebben fog majd viselni… Sőt, ha sikerül valami igazán „pasivonzó” és különleges designt kitalálni, akkor szintet léphetünk és életünk párja akár még társaságban is büszkélkedni fog a „csaknekemvanilyen” karikagyűrűjével…

Íme néhány nem hétköznapi ötlet:

Mozgó fogaskerekek

Ez a cuki „fogaskerékgyűrű garantált kedvenc lesz az unalmas meetingeken, a nagy világmegváltó ötletelések közben, de a baráti sörözések első számú kedvence is lehet! A gyűrű szélén a kis „abroncsot” elfordítva elmozdul a mini fogaskerék is, és indulhat a csavargatás…

funny2.jpg

Itt látható egy pici video is a gyűrűről.

Anya és csavar

Mint a borsó meg a héja, vagy mint az anya és csavar…

Szép design, férfivonzó kivitelezés, különleges ötlet, kell ennél több? Ráadásul romantikus is, ahogy egymásba illeszkedik a férfi és női gyűrű,ha összerakjuk őket...

funny1.jpg

Vetítős gyűrű

Nem, nem arról a vetítésről van szó, amit a drága pasijaink a meghódításunkra, vagy akár csak egy egyszerű "hány sört ittál?" kérdésre néha előadnak...:)

Az eredetileg szobrokat és installációkat készítő művész, Luke Jerram szenzációs kis műalkotása ez a szépség, amelyen ha átsüt a fény, akkor picike miniportrékat, minifotókat láthatunk a gyűrűben (remek szórakozás nagyítóval nézegetni a gyűrűben a kis fotókat) . Sajnos ez egyelőre még csak egy prototípus, de az ötlet lekoppintható és némi ügyességgel akár személyre is szabhatjuk a saját vetítősgyűrűnket.

funny3.jpg

Ha pedig a fentiek tetszenek ugyan, de Te már kitaláltad álmaid gyűrűjét és csak a párodnak szeretnél valami igazán különlegeset (esetleg már házasok vagytok és egy új ékszert szeretnél Neki adni Valentin-napra, hátha te is kapsz egyet:)), akkor természetesen erre is vannak ötletek:

Remember Ring

Nincs többé duzzogás az elfelejtett évfordulók miatt! Ez az a kapcsolatmegmentő gyűrű, amely a fontos évforduló(k) előtt 24 órával felmelegszik, igény szerint akár óránként 10 másodpercre, így emlékeztetve az őt viselő úriembert a fontos dátumra. Emberünk így inkább bevállalja a 120 Fahrenheit-fokra (49 Celsius) melegített gyűrűt pár másodpercre, mint otthon néhány forró és kellemetlen pillanatot az elfelejtett ajándék miatt:)

remember.jpg

 

Utility Ring

A Utility-ring, azaz "Kütyü-gyűrű". Ez a csodás kis szerkezet igazán izgalmas a férfiaknak is: az "unalmas" karikagyűrű formába zárva egész svájcibicska-gyűjtemény bújik meg: a zsebkéstől kezdve a minifűrészig minden található benne! A titániumból készült pasigyűrű pedig nem csak praktikus, hanem garantáltan legalább olyan tartós is lesz, mint a házasság:)    

utility_1.jpg

 

Uraim, remélem, sikerült egy kis kedvet csinálni az ékszer, konkrétan a sokak által rettegett karikagyűrű viseléséhez:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr514570910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beer Monster 2019.01.19. 20:42:30

Hogyha egyszer vetítős a gyűrű, akkor miért kellene nagyítóval nézegetni a kis fotókat? A kettő jószerével ki is zárja egymást. Próbálja csak egy vetítőbe meredve nézni a képet.

Az első egy differenciálmű, persze lehet "cuki fogaskerekek"-nek is nevezni.

A kütyü-gyűrű az alighanem titánból lesz.

A 120 fokra melegedő gyűrű a beépített GSM-chip révén mindjárt riasztja az égési osztályt is.

MomLovesDiamonds 2019.01.19. 22:28:34

@Beer Monster:
Kedves Beer Monster,
jó a neved:)

Köszönöm szépen a kiigazításokat, a "120 fokos gyűrűt" javítottam (természetesen 120 Fahrenheit-fokra melegszik a gyűrű, elnézést, hogy nem írtam oda a Celsius megfelelőjét, most javítottam és köszönöm a jószándékú figyelmeztetést...).
Én úgy tudom, hogy a titánium és titán kifejezésekből mindkettő helyes. Differenciálmű? Passz :)))))
Ja és a vetítős gyűrű méretéből kifolyólag ha nem a falra (vagy nagyobb felületre) vetítjük, akkor értelemszerűen kis méretben jelenik meg, szóval alternatívaként szerintem lehet nagyítóval nézni, de ha tévedtem, akkor elnézést...

Beer Monster 2019.01.20. 10:40:21

@MomLovesDiamonds: Nem lehet a lencsén át nézni, mert a vetítő az természetéből fakadóan összetartó sugarakat csinál, másképp nem jönne létre vetített kép. Az összetartó sugarakat pedig csak erősen távollátó ember képes fókuszálni, más nem lát a vetítőben semmit, csak fényt.

A titanium angol szó, a titán pedig magyar (titánium viszont nincsen).

janoszeged 2019.01.20. 11:27:36

Kell ez, mint szar a zsebbe. (bocsánat!)

MomLovesDiamonds 2019.01.20. 21:36:03

@janoszeged:
:)))))
Lehet, hogy te nem vagy célcsoport? :))

MomLovesDiamonds 2019.01.20. 21:40:34

@Beer Monster:

"Nem lehet a lencsén át nézni, mert a vetítő az természetéből fakadóan összetartó sugarakat csinál, másképp nem jönne létre vetített kép. Az összetartó sugarakat pedig csak erősen távollátó ember képes fókuszálni, más nem lát a vetítőben semmit, csak fényt."
Bocsánat, nem fogalmaztam pontosan:))
Én úgy értelmeztem a művész honlapja alapján, hogy magában a gyűrűben az egyik oldalon a miniportrék, a másik oldalon pedig maga a nagyítólencse van, amelyen keresztül lehet nézni a képeket. Ezen logika alapján "kívülről" is lehet nagyítóval nézni, gondolom (?)

"A titanium angol szó, a titán pedig magyar (titánium viszont nincsen)" Teljesen igazad van, magyartalanul fogalmaztam egy picit és ismét elnézést kérek .... Úgy gondoltam, hogy a beszélt nyelvben így is lehet használni ezt a szót...

Még egyszer köszönöm a javításokat.

MomLovesDiamonds 2019.01.21. 14:50:45

@Beer Monster:
Hát valami olyasmi miatt, mivel a nagyítólencsén keresztül fény felé tartva a fotókat látszanak igazán jól...
Igazad van, hogy pontosabb lett volna, ha "nagyítós" gyűrűt írok, de akkor meg a férfitársadalom nagy százaléka sértődött volna meg azon, hogy bármit is nagyítani kéne :))))

janoszeged 2019.01.21. 17:41:17

@MomLovesDiamonds: Akkor maradjunk egy idézetnél:
-ezt az ezüst telefontárcsázót tudja a Tiffany cég ajánlani önnek 3 dollárért
Capote: Álom luxuskivitelben
Ezek a kütyük is pont olyan hasznosak...

Beer Monster 2019.01.21. 18:51:45

@MomLovesDiamonds: Vagy nagyítólencse, vagy vetítőlencse.

MomLovesDiamonds 2019.01.21. 21:43:31

@janoszeged:
Jó kis film:) (ebből speciel nekem a könyv nem tetszett annyira)
A legkevésbé sem hasznosak ezek a gyűrűk! Viszont szépek és szerintem jópofák...
Nem kérsz? :)))

janoszeged 2019.01.21. 22:30:30

Nagyon szeretném Hugh Hefner gyűrűjének másolatát acélból v. titánból. Ismered?

janoszeged 2019.01.22. 11:05:02

Igen. Egyszer azt nyilatkozta Ő, hogy önbizalmat ad. Szeretném kipróbálni!

janoszeged 2019.01.22. 11:06:57

Esetleg van fotód az árverésre bocsátott ékszerről?

Beer Monster 2019.01.22. 11:18:37

@MomLovesDiamonds: Nagyítólencséhez papírkép kell, vetítőlencséhez használható a dia.
süti beállítások módosítása