Ragyogó ékszertrendek 2019 tavasz-nyárra

Idén is szerettem volna elhozni nektek a legújabb ékszertrendeket, ezért lelkiismeretesen végigböngésztem a legnagyobbak előrejelzéseit, a Vogue-tól a Harpers’ Bazaaron át az In Style-ig (igen, nehéz meló volt…) és összegyűjtöttem azokat, amelyeket szerintem nem csak a top francia és olasz divatlapokban, hanem valószínűleg a pesti utcákon is lehet majd látni.

Mutatom a legmenőbbeket:

Modern gyöngy

Annyira imádjuk a gyöngyöt, hogy –bár picit mindig más formában- de évek óta nem hajlandó kimenni a divatból (szerencsére). Idén ismét újragondolt alakjukban hordhatjuk imádott gyöngyeinket, divat lesz pl az óriási, gyöngyökkel díszített karika fülbevaló, de fülékszereken és óriási karkötőkön is visszaköszön majd a fehér, a rózsaszín, a bézs, barackvirágszínű és még ki tudja, hány árnyalatban pompázó gyöngy kedvencünk. Idén nyáron az arany-gyöngy kombináció lesz a legdivatosabb.

kep2_9.jpg

Az óceán kincsei / a tenger mélyéről

Azt gondolnánk, hogy ennél egyszerűbb nincs is, mégis évek óta nem voltak divatban a kagylókból, kövekből és más tengeri kincsekből készült ékszerek. 2019-ben viszont bőven behozzuk az elmúlt éveket, szuperdivatos lesz a kagylós nyaklánc, a kagyló gyöngyeiből készült fülbevaló, bokalánc, karkötő, stb. A  legjobb, ha mindezt rétegezzük, azaz egyszerre minél többet pakolunk magunkra belőlük.

kep1_7.jpg

Bling it on! Éljen a csillogás!

Most aztán jöhetnek a csillogó-villogó csodák! Az elmúlt évek minimál imádata után idén kimaxoljuk a ragyogást, minden jöhet! A 80-as évek telefonált, kéri vissza az óriási nyakláncokat, hip-hopos vállig érő fülbevalókat, hatalmas karkötőket.  De idén még kölcsönvesszük őket, minél nagyobb, minél vakítóbb, csak csillogjon! Azért a minőségre érdemes figyelni, idén ugyanis az óriási méreteket és csillogást sokkal finomabb kidolgozású ékszereken fogjuk szeretni, mint anno.

kep4_7.jpg

kep3_5.jpg

 

Különleges testékszerek

Érdekes kézékszerek, karkötő-felkarkötő szett, bokaláncok, lábujjgyűrűk, „újragondolt” chocker-láncok és úgy általában minden, amit a 90-es években egyszer már szerettünk. Itt is érvényes az újragondolt forma, vagyis idén finomabb kidolgozású ékszereink lesznek, mint amilyenek a régi kedvenceink voltak.

kep5_7.jpg

Érdekesség, hogy idén a chockerek (azaz magasan hordott, „nyakörvszerű” láncok) merevek és egyik végükön nyitottak lesznek (esetleg óriás logóval kombinálva).

kep6_2.jpg

 

Hoops

Karika fülbevalók minden mennyiségben. Amit eddig hát… „nem elegánsnak” tartottunk, idén imádjuk éjjel-nappal! Strandra, estélyre, melegítőhöz, farmerhoz, irodába, fesztiválra, fagyizáshoz, fröccsözéshez, szóval: Mindig. Mindenhez. Mindenhova.

kep7_1.jpg

 

 Hölgyeim, kinek melyik trend lesz a kedvence?

Képek köszönettel a Pinterestről

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr6914629130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása