Ajándékozz ékszert Anyák Napjára!

Idén a szokásos virág-csoki kombó helyett ajándékozd anyukádnak minden nő legjobb barátját, vagyis egy szép bizsut, vagy nemes ékszert!

Egy-egy szép ékszer egész életünkön át megmarad, anyukád minden nap viselheti és mindig rád gondolhat, amikor felveszi. Akár minden évben kiegészítheted egy újabb darabbal és így építhetsz kollekciót, anyukád örömére.

Fontos, hogy mivel örök emléknek szánod az ajándékot, maga az ékszered is jó minőségű legyen! Még a szokásosnál is figyelmesebben válassz, nehogy megkarcolódjon, vagy kiessen belőle a kő, illetve a legújabb divat helyett inkább időtálló darabot szerezz be!

De milyen ékszert is ajándékozz? Íme három különleges tipp:

Anya-lánya ékszerek

Nagyon romantikus és egyben szép tud lenni, ha anya-lánya ékszert adsz ajándékba, esetleg anyukáddal mindketten együtt hordjátok az ékszer egy-egy változatát.

kep1_16.jpg

A szokásos szívecske motívum mellett lehet találni fantáziadúsabb mintákat is: például a nagy csibe-kiscsibe, vagy egy puzzle két darabja aranyos, míg a tengeri csillag motívum különleges és szép, a négylevelű lóhere és egy kis szerencse pedig mindig jól jön :)

kep2_15.jpg

Ha nem tudsz sok pénzt szánni az ajándékra, irány az ékszerbolt és szerezz be egy kis karkötőre való charme-ot, vagy egy vékony nyakláncot!

Ha (lány)testvéred van, akár anyukáddal és vele is, mindhárman hordhatjátok ugyanannak az ékszernek a változatait, így is erősítve a köztetek lévő különleges köteléket.

Különleges motívumok

Csomómintás karkötő, medál a saját ujjlenyomatoddal, a végtelenség szimbóluma, vagy a szívecske minta rengeteg variációja –a sor végtelen lehet, csak a fantáziánk szabhat határt!

kep3_10.jpg 

Ne féljetek ékszerészhez, ötvöshöz fordulni, vele együtt közösen megtervezni, majd vele elkészíttetni a vágyott ékszert. Nagyon sok tehetséges és gyönyörűen dolgozó ötvösművész, designer van Magyarországon, nem dolgoznak drágán, ugyanakkor egyedi látásmóddal és tapasztalatukkal segítenek, hogy különleges ékszerünk valóban örök emlék lehessen.

Családi ékszerek

Itt aztán nincs határ!

Mindössze arra érdemes figyelni, hogy anyukád kedvében járj a választással: az ő kedvenc színét, kövét, ékszerét válaszd, hogy évek múlva is szívesen viselje!

Ha családi ékszert választunk, amit generációkon keresztül viselhetnek a nők a családban, az általában egy nyaklánc, vagy karkötő szokott lenni (gyűrűt inkább eljegyzési gyűrűnek szánnak a családi ékszerdobozokban).

kep4_13.jpg

Nyugodtan ajándékozhatsz akár színes kövekkel díszített ékszert, mondjuk a születési köveddel, vagy éppen a kör motívumot, a szeretet végtelenségét szimbolizáló darabot, a lényeg, hogy olyan ékszert válassz, amit anyukád még éveken keresztül szívesen csodál meg és majd ha eljön az ideje, te is szívesen ajándékozod majd a saját lányodnak:)

kep5_13.jpg

 

Boldog ünnepet minden Édesanyának!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr6114800270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása