Hollywoodi álomgyűrűk

Idén is szerelem van a levegőben a hollywoodi álomgyár környékén… Kedvenc hírességeink igazán elkényeztetnek minket romantikus sztorikkal, tündérmesébe illő eljegyzésekkel, fényűző esküvői tervekkel, és persze a lényeggel: szemkápráztató eljegyzési gyűrűkkel.

Az már látható, hogy idén a több jobb, legalábbis Hollywoodban: különleges és nyilván óriási gyémántok mindenhol, amelyek idén a trend szerint vagy smaragd (hosszúkás), vagy körte csiszolásúak (ez egyébként inkább csepp alakot jelent).

Kezdjünk is egy igazi nagyágyúval, akár a sikerekről, akár az eljegyzésekről/házasságokról van szó.

 

Jennifer Lopez

A díva, aki nemrég ünnepelte 50. születésnapját (és ugye az ötven az új negyven, a negyven pedig az új harminc), három házassággal és öt eljegyzéssel a háta mögött hatodszorra is igent mondott (aktuális) párjának.

kep1_27.jpg

A baseballjátékos Alex Rodriguez nem csak hibátlan ízléssel választott párt magának, (hiszen a gyönyörű JLo oldaláról valószínűleg a fél világ őt irigyli), de a gyűrű is emlékezetes: a hatalmas, 15 karátos, smaragd csiszolású gyémánttal díszített eljegyzési gyűrű körülbelüli értéke úgy 1,4 millió dollár (kb 400 millió forint) lehet.

A hatalmas gyémánt annyira gigászi, hogy vicces, hogy mindenhol csak erről írnak, azt már sehol sem találtam a neten, hogy a gyűrű egyébként fehéraranyból, vagy platinából készült, illetve azt már meg sem említik sehol, hogy az óriáskő mellett jobbról és balról is 3-3 bagett csiszolású (jó nagy) gyémánt kíséri a középső óriás tesót.

kep2_26.jpg

 

Jennifer Lawrence

Az abszolút ellenpont. A két sztárnak (JLo és JLaw) csak a nevük hasonló, az ízlésük és az életvitelük homlokegyenest ellenkező:

A nyilvánosság elől rejtőzködni imádó Jennifer Lawrence tavaly jött össze (most már) vőlegényével, a műkereskedő Cooke Maroneyval. A pletyka szerint a pár kapcsolata barátságból alakult (igaz villámgyorsan) szerelemmé, amely végül akkora tűzijáték lett, hogy már készen is állnak a házasságra.

kep4_23.jpg

A pár állítólag az esküvőt is titkosra tervezi, az eljegyzési gyűrűre pedig a letisztult a legmegfelelőbb szó (mégse mondhatom, hogy „aprócska”). Egyszerű és elegáns fehérarany karika, közepén egyetlen, igaz szépséges, smaragd csiszolású gyémánttal.

kep3_20.jpg  

Sophie Turner

A Trónok Harca sztárjának már két éve ott csillog az ujján az eljegyzési gyűrű, ám párjával, a popsztár Joe Jonas-szal idén ők is kimaxolták a bulit, a romantikát és persze a csillogást is: két esküvőt is tartottak, és a (második) nagy nap óta Sophie egy igazán lélegzetelállító „karika”gyűrűvel kíséri az óriási eljegyzésijét.

Az első esküvő Las Vegasban volt, ahogy kell és Sophie számára –saját bevallása szerint- inkább az alkoholmennyiség maradt emlékezetes, mint maga a buli. Ráadásul a pletykalapok szerint a pár cukorkagyűrűvel házasodott össze, szóval mindenképp szükség volt egy második gyűrűre és ehhez egy második esküvőre is:)

kep5_20.jpg 

A második esküvő pedig igazán ragyogóra sikeredett: Párizsban, egy kastélyban kelt egybe a pár, Sophie pedig egy Nicolas Ghesquiere (a Louis Vuitton kreatívigazgatója) által tervezett ruhában tündökölt. Ehhez illően nagystílű gyűrűt választottak a menyasszony számára:

Sophie eljegyzési gyűrűje hatalmas és extra különleges a maga körte csiszolású óriásgyémántjával, amelyet ráadásul körberaktak pici gyémántokkal ÉS még a foglalat is tele van gyémántokkal. Így a karikagyűrű tényleg „csak” egy karika lett, de a biztonság kedvéért természetesen ez is a legjobb minőségű gyémántokkal van telis-telerakva. Egyelőre nem is lehet megsaccolni a gyűrűk értékét ( a pár nem hozta nyilvánosságra). Egy biztos: jobb, ha napszemüvegben nézünk rá a két gyönyörűségre a sztár ujján…

kep6_15.jpg

 

Scarlett Johansson

A másik S betűs keresztnevű díva is esélyt ad (harmadszor is) a szerelemnek: két válása után idén igent mondott Colin Jost forgatókönyvíró lánykérésére.

kep8_7.jpg

Az eljegyzési gyűrű is csodaszép: fekete arany, közepén Sophie-éhoz hasonlóan körtecsiszolású óriás gyémánttal. A hatalmas kő egészen különleges, halvány konyakszínű árnyalatú, 11 karátos gyönyörűség. 

A meseszép ékszer értéke állítólag 400 e USD, vagyis kb 110 millió Ft.

kep7_10.jpg

 Sok boldogságot minden sztárpárnak! Egy biztos, a vőlegények ízlése kifogástalan, hiszen a gyűrűk káprázatosak...

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr3815003996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása