A divat örök visszatérője

Az eddig leginkább csak a nagyik ékszerdobozában pihenő brossok, kitűzők idén újra felküzdötték magukat a legmenőbb divatkiegészítők közé.

A világhírű divatházak kifutóin éppúgy, mint a fast fashion butikokban, mindenhol elárasztanak minket szebbnél szebb brossokkal. Csodás kínálat van mindenből, akár sportos, akár csillogó, vagy éppen valami nagyon különleges darabra vágyunk.

kep4_27.jpgkep2_33.jpg

Ilyenkor novemberben, amikor egy-két héten belül már elkezdődik az invázió és egymást érik a céges karácsonyi bulik, év végi rendezvények, családlátogatások és partyk, mi lányok a szokásosnál is gyakrabban állunk nagy sóhajjal a ruhásszekrény előtt az örök kérdéssel: mit is vegyünk fel?

Természetesen kétszer ugyanazt a ruhát nem láthatják rajtunk, ezért vagy Excel-táblában vezetjük, hogy melyik társaságban mikor melyik ruhát viseltük, vagy jönnek a mentő ötletek: variáljunk kiegészítőkkel!

kep5_25.jpg

Egy-egy bross annyira meg tudja változtatni egy ruha karakterét, hogy szinte senki nem veszi észre, ha az alapruha ugyanaz, az éles szemű divatőrültek, akik pedig mégis kiszúrják, biztos, hogy elismerik majd a találékonyságot :)

A legegyszerűbb kis fekete ruhát éppúgy, mint a téli kardigánokat és pulcsikat szuperül feldobja akár már egy darab bross, de ha tutira akarunk menni, akkor itt is jöhet a halmozás!

kep3_26.jpg

Azt pedig mondani sem kell, hogy természetesen nem csak a klasszik "egyik oldalon szívmagasságban" módon viselhető a bross, hanem egy kis játékossággal és fantáziával rengeteg variációban újíthatunk!

kep1_35.jpg

 

Az utóbbi években egyre inkább eltűnik a „túl sok” fogalma, végre lehetünk bátrak a kiegészítőkkel!

Lányok, kitűzőre, brossokra fel :) Ragyogó év végi és karácsonyi partyzást nektek! Eszti

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr1715295238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása