Hajdíszeket mindenkinek!

Egyetlen szó: hajdísz –ezzel az idei téli trendek nagy részét ki is pipálhatjuk.

Nincs többé bad hair day, de még unalmas téli túlságosan fekete-szürke outfit sem, hiszen egy pici (vagy nem is olyan pici) hajpánttal még a legunalmasabb szettet is feldobhatjuk.

Nyilván ezek a hajdíszek is csak most (egészen pontosan idén nyáron) jöttek divatba, nagyon sokáig über cikinek számított mindenféle hajpánt-hajráf-hajkendőcske, idén viszont tényleg stílusosan és trendin koronázhatjuk meg az outfitünket egy-egy szép hajpánttal.

Mivel egy nagyon hangsúlyos darabról van szó, kevés ékszer illik hozzá, inkább a kezünket érdemes díszíteni, szerintem egy-egy óriásgyűrű, esetleg díszes kesztyű a legszebb hozzá.

Mutatom a legdivatosabbakat:

 

Csavart

De nem ám csak „egyrétegű”, hanem gyertek, mindentbele-übervastag variációk! Kb olyan vastag hajpántokat veszünk idén, mint a fél fejünk, lehetőleg fonott változatban.

kep1_37.jpgkep2_35.jpg

 

Vastag

Egyszínű, szupervastag hajpánt –ennyi. Idén nem kell több a trendi megjelenéshez. Ezt nyugodtan megengedi a pénztárcánk, a legszigorúbb főnök sem köthet bele, ha ilyet viselünk az irodában, de egy sportos, vagy éppen rockos outfitet is szuperül kiegészíthet. Esküvőre, szülinapra, buliba, mindenhova választhatunk odaillőt, és voilá, kész a szuperdivatos, mégsem túlcsicsázott szett!

Katt a galériára az inspirációért!

 

 

 

Gyöngyös

Egy ideje visszatért a divatba a gyöngy és évek óta töretlenül uralkodik nemcsak az ékszeres dobozunkban, hanem a ruhás (és cipős) szekrényünkben is. Egyik nagy kedvencem ez a trend, mert ha el tudunk vonatkoztatni a „gyöngy egyenlő nagymama gyöngysora” berögződéstől, akkor csodás variációk készíthetők vele, minden stílussal viselhető és mindenkinek jól áll.

Gyöngyös hajpántok, ide veletek!

kep3_28.jpgkep4_29.jpg 

Díszes

Mármint minden négyzetmilliméteren. Csillogó, színes kövecskék, strasszok, gyöngyök, szívecskék, virágszirmok és minden, amit a fantázia megenged.  A Dolce&Gabbana évek óta használja a kampányaiban a díszes fejpántokat, de először kb poénszinten jelentek meg az editorialjaikban, majd mintegy védjegyként szinte csak náluk láttunk ilyesmit. Idén viszont nincs divathét díszes hajpánt nélkül!

kep6_18.jpgkep7_12.jpg

Nos, mit szóltok a fejpántos trendhez? Bár mi magyarok nem arról vagyunk híresek, hogy elsőként építjük be a legújabb trendeket a streetstyle-ba, pláne a saját ruhatárunkba, hátha idén merünk egy picit újítani! Kezdetnek (akár magunknak) karácsonyi meglepetésként, vagy a céges karácsonyi partik dögös belépőjeként, esetleg téli esküvőre igazi koronaként csodás, trendi alternatíva lehet...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr5515316274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása