Csillogás a mínuszokban: ékszereket télen is!

Télen, hóban-fagyban ékszereket viselni, pláne mindennap komplett outfitet felépíteni kihívás

A fekete, vagy maximum szürke, sötétkék ruhák és kabátok, „kifújt és fagyos kézre maximum kesztyűt veszek, nem gyűrűt”, „minek vegyek fel karkötőt, ha úgyis ráhúzom az óriáspulcsit” hozzáállás a téli depivel együtt nem igazán kedvez annak, hogy ragyogónak érezzük magunkat. Pedig higgyétek el, egy picike odafigyeléssel a legnagyobb hidegben, óriás kabátokkal, sapka-sál-kesztyű mellett is szuper ékszereket stylingolhatunk a ruháinkhoz! Próbáljátok ki, hogy egy kis csillogás milyen hangulatturbózó hatással működhet! A tükör ismét a barátotok lesz és nem győzitek majd megköszönni a bókokat, dicséreteket.

w5.jpg

Milyen ékszereket lehet hordani mondjuk (mű)szőrmekabáthoz, esetleg pufidzsekihez? A válasz egyszerű: szinte bármilyet! Felhúzhattok egy-egy óriási darabot , vagy halmozhattok sok kisebb ékszert, bármilyen színben: az arany, ezüst, rózsaarany és a színes ékszerek is divatosak idén télen.

w1.jpgw2.jpg

Akár egy csupa szőrme ruhához, akár csak egy szőrmestólához, akár elegánsan, akár sportosan, vagy éppen „téli hippi stílusban” is szuperül lehet ékszerezni, csak egy kis bátorságra és kísérletezésre van szükség.

w3.jpgw4.jpg

Ha az egyszerűség kedvelői vagytok, vagy éppen a munkahelyen szigorúbb a dress code, kezdjetek egy-egy hangsúlyosabb darabbal! Egyetlen óriásgyűrű, egy-egy bross (amit a kabátra is tűzhettek, így az irodában már nem is látszik), vagy éppen egy jópofa sapkadísz is elhozza nekünk a csillogást :)

w6.jpgw8.jpg

Vidám, ragyogó telet kívánok nektek :) Eszti

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr415325122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása