2020 év színe: izgalmas jolly joker a divatban

Bizonytalan, megnyugtatást kereső világunkban a 2020-as év színe a biztonságot és stabilitást jelképező klasszikus kék lett.

A Pantone Color Institute ügyvezető igazgatója,  Leatrice Eiseman szerint „olyan időben élünk, amely bizalmat és hitet igényel; ezt a fajta állandóságot és bizalmat fejezi ki a PANTONE 19-4052 Classic Blue, ami egy olyan szilárd és szolid árnyalata a kéknek, amelyre mindig támaszkodhatunk”.

kep1_39.jpg

Így tél végére ideálisnak tűnik ez a színválasztás,a sötétkéknél éppen csak egy picit világosabb, élénkebb árnyalat, ruhaviseletben „elegánsan cool”, amely tulajdonképpen mindenkinek jól áll. Nőies, csinos, modern, egyben kifinomult szín, amely megbízhatónak és magabiztosnak mutatja a viselőjét.

Persze éppen ez a csapda is a klasszikus kékkel, mivel „univerzális”, „mindenhez megy”- szín, ezért könnyen unalmasak lehetünk, ha őt választjuk.

Mutatok pár inspirációt, ahol a kék cseppet sem unalmas, sokkal inkább egyedi, energikus és menő.

 

Monokróm

Kék kékkel? Még mielőtt egy óriásit ásítanánk, íme pár vagány monokróm outfit, ahol maximum a cipő színe tér el a szett kékjétől.  A titok a textúrák keverésében és a kifogástalan szabásban rejlik.

kep6_20.jpgkep7_14.jpg

 

Kék kiegészítő

Ha nem akarjuk rögtön bekékíteni a gardróbot, de azért valamit mégis villantanánk az év színéből, íme a megoldás: egyetlen, hangsúlyos kék kiegészítő. Kedvenceim a kék maxicsizmák, de a kiskabátok is jöhetnek!

kep4_31.jpgkep5_27.jpg 

Kék zölddel?

Idén mindenképp! Valahol konzervatív, de mégis annyira friss és erőteljes színpár, hogy ennél meggyőzőbb power look talán nincs is!

kep2_37.jpg 

Élénkítve

Mivel szerencsére a klasszikus kék „mindenhez megy”, ezért nehéz mellélőni a párosítással. Piros, mustársárga, vagy akár egy „zöldeskék” is szépséges hozzá!

kep3_30.jpg

 

Sportos

A kék szín szigorúságát szuperül lehet oldani a szabásokkal és a stílusokkal. Jolly joker farmerünk, cropos melegítőnadrág, vagy az idei kedvenc műbőr gatyó –mind tízes!

kep8_9.jpg 

És hogy a kék mennyire szuper és sokoldalú szín, ezt persze nem csak én találtam ki… Katalin hercegné monokróm kék szettjei milliószor bejárták a világsajtót, sőt sógornője, Meghanis a kék kabátok nagy rajongója.

Miroslava Duma stílusikon, az orosz Harper’s Bazaar, Glamour és Vogue projekt direktora, a 24/7 divatügynökség alapító-tulajdonosa pedig megmutatja nekünk, hogy hogyan is kell egy „unalmas” színt elegánsan, mégis szuperizgalmasan és friss, egyedi stílusban viselni!  Egy szó: tökély!

kep9_5.jpg 

Remélem, kedvet csináltam a 2020-as Év Színéhez és sikerült inspirálnom titeket egy kis stílusmixelésre, kékítésre és talán gardróbfrissítésre:)

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr5415425314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása