Turbózd a szetted övekkel másodpercek alatt!

A csodaszer, ami 10 másodperc alatt megváltoztat egy egész outfitet. A mágikus kiegészítő, ami azonnal elegánssá tesz egy farmert, vagy éppen lefarag rólunk 3 kilót egy fél perc alatt.

Nyilván az övekről beszélek, sőt idén csak áhítattal és nagybetűvel, az ÖVekről. A recept pedig: tegyél egy övet a nadrágodra, vagy fogd össze övvel a ruhádat! Ennél egyszerűbb nincs a földön, mégis ez az egyik legforróbb trend idén, pofonegyszerű, költségkímélő és elegáns. Még egy igazi designer öv beszerzése sem viszi el az egész havi ebédpénzünket, viszont ezerszer jobban táplál (Carrie Bradshaw után szabadon), mint bármilyen menzamenü, hiszen egy designer övet viselve azonnal öt kilóval és öt évvel kevesebbnek érezzük magunkat, na és legalább ötször jobban öltözöttnek.

Katt a képre a galériáért!

Patricia Field, a Sex and New York és Az ördög Pradát visel stylist istennője is megmondta: „Az öltözködési stílus mindig a részletek kérdése. Energikusabbá, egyedibbé teheti a nőket. Előhozza a nő egyéniségét, ezáltal az önbizalmát is. Az övek nagyon nagyon fontosak! Az öv formát ad. Azt hiszem, ez lesz az új sziluett, az „övezett derék”. (The fabulous fashion of…dokumentum-minifilm)

Lássuk az idei menőségeket:

Feketeöves fashionisták

Komfortzóna-elhagyás és mégsem. Merész kiegészítő, de a visszafogott „szín” tompítja egy picit a hatást. Fontolva haladóknak ideális.

kep3_34.jpgkep1_44.jpgkep2_42.jpg

"Szolid" barnák

Idén a barna a fekete, remélem, tudtátok:) A szín, ami valahogy mindig elegáns, bár nehéz a megfelelő árnyalatot kiválasztani. De tulajdonképpen az árnyalat idén mindegy is, fehér inggel, vagy színskálájában tartva tuti megoldás a classy, de trendi divatra. 

kep6_23.jpgkep5_30.jpg

Övtáskák mindenkinek!

Persze nem a tavalyi hasitasi fazonok, hanem azon kívül kb minden. A derékról lógó irinyó pirinyó, charm-szerű kis minitasiktól a vállon átvetős crossbody szerűségekig minden jöhet. A több több, hagyjuk a szerénykedést! Ja és idén mindez a pasikra is vonatkozik...

kep7_16.jpgkep8_11.jpgkep9_7.jpg

 

Éljenek az övek! Karcsúsítsunk ezerrel, ha már itt a tavasz:)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr1415509474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása