Friss és elegáns nyári trend: vaníliafagyit mindenkinek!

Igazi napfénycsalogató, az örök fény, a hit, jóság, intuíció és intellektus színe; sarkvidéki júniusunkban pedig valódi léleksimogató. A sárga szín idén nemcsak divatos, hanem a karantén utáni „félős nyitásban” maga az optimizmus.

Szerencsére idén nyáron igazi trendszín is lesz a vidám, nevettető sárga, de a mostani lelkivilágunkhoz illően nem a harsány, kiabáló citromsárgák, vagy éppen a kissé „nyomott”, fakó mustárszínek várhatók, hanem a sárgának egy igazán szépséges, finom, elegáns árnyalata lesz a legmenőbb: a púderes vaníliasárga.

Az olasz Vogue szerint 2020 nyarán a "Nápoly-halványsárga" hódítása várható, nemcsak a művészetben, hanem a divatban is.  Szépséges „nápolyink” amellett, hogy (mint minden sárga) aktiválja az agy vizuális központját, tehát garantáltan nem maradunk észrevétlenek benne, emellett a szín egyik legjobb tulajdonsága, hogy „megvilágítja” viselőjét, életerővel és energiával tölt fel, miközben szuperelegáns marad.

A szín csodásan kombinálható szinte mindennel: a feketéket, vagy barnákat „megvilágítja, felhúzza”, a meleg arany, homok és bézs árnyalatokat felfrissíti, pasztellekkel pedig maga a nyári üdeség.

Íme egy kis inspiráció:

Tetőtől talpig

Nyári kisruhaként hűsít és frissít, szupertrendi nadrágkosztümként pedig igazi power look, anélkül, hogy megsülnénk benne.

kep1_46.jpgkep8_12.jpg

Nagy felületen

Akár kabátnak, vagy mellénynek felkapva a világ minden színével kombinálható. Farmerral, feketével, állatmintával, vagy éppen pöttyössel, egyszerűen mindennel jól mutat.

kep2_43.jpgkep5_31.jpg

Alsó/felső

Viseld felsőként egy pici topnak, vagy hűvösebb napokon óriáspulcsinak (ez máris pár fokkal melegebb hőérzetet ad),  esetleg kapj magadra egy szaténszoknyát, vagy egy shortot, de a total (alső-felső) sárga szett is divatos lesz idén.

Katt a képre a galériáért!

 

Kiegészítő

Ha még csak ismerkedsz ezzel a színnel, elég akár egy icipici kiegészítő. Táska, vagy kiskendő, esetleg csak egy picike zokni, és hello különleges, felturbózott look!

kep11_5.jpg

Sajnos idén júniusban az esőkabát (volt) a legaktuálisabb kiegészítő, de ebből is sárgát választva legalább nem bőgjük el magunkat a tükörbe nézve, a téli barnák-feketék és a tavaszi karanténszürkék után.

kep12_4.jpg

Ti hogy álltok a sárga színnel?

Van már a gardróbotokban? Esetleg ez a kedvencetek? Vagy még csak barátkoztok vele...?

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr1015903290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása