Gyémántokkal a koronavírus utáni újraindításért

Szépséges minikollekcióval jelentkezett idén nyáron a Tiffany –ahogy azt már megszokhattuk a világhírű ékszerháztól.

kep2_45.jpg

A végtelenség szimbólumát fő motívumként használó, Infinity Strength (vagyis „Végtelen erő”) fantázianevű kapszulakollekció azonban több, mint csodás ékszerek gyűjteménye:

júliusban és augusztusban a kollekció értékesítéséből származó globális bevétel 100%-át a Tiffany a CARE humanitárius szervezetnek adományozza, a Covid-19 utáni fellendülés támogatásának céljával.

eb3x_aaxyaaxs67.jpg

A kampány ráadásul célösszeget is meghatároz: a Tiffany célja nem kevesebb, mint 2 millió dollár bevétel gyűjtése a kampányidőszakban.

A kollekció fő motívuma a végtelenség szimbóluma, amely a folytonosságot, az energiát és a vitalitást jelképezi.

kep1_48.jpg

"Ha valaki az Infinity Strength kollekcióból vásárol egy ékszert, azzal csatlakozik hozzánk, a Tiffanyhoz az erő és optimizmus üzenetének terjesztésére" - mondta Anisa Kamadoli Costa, a Tiffany & Co. fenntarthatósági vezetője.

Az Infinity Strength kampány tükrözi elkötelezettségünket a közösségek támogatása iránt. Amikor a világ újraindul, a vírus által érintett személyek és közösségek segítése alapvető. A Tiffany előző, Infinity kollekciójának mind a 37 modellje is a jótékonysági kampányunk része, ezekhez terveztünk most újakat".

A karkötők, gyűrűk, fülbevalók és medálok fehér, sárga és rózsaaranyból, platinából, vagy ezüstből készülnek, néhány kiválasztott modellben gyémántokkal díszítve kaphatók.

kep3_37.jpg

Csak reménykedni tudok abban, hogy a Tiffany ragyogó (és önzetlen) példáját a többi világhírű ékszerház is követi majd, és végre a luxusipar is tesz valamit a vírus utáni összefogásért és újraindításért.

Bravó Tiffany!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr2316042828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása