Szupermini retikülök a világ leghíresebb kifutóin

Icike-picike, szupermini, mikro. Az óriási, igazi oversized táskák mellett ezek a (szó szerint) kis tesók lesznek idén a legmenőbbek.

Nagyon viccesek ezek az ujjnyi kis retikülöcskék, amikbe szinte még egy kártya és egy rúzs sem fér bele, a tervezők mégis valósággal beléjük szerettek és az idei nyáron szinte minden divatház dobott a kifutójára párat belőlük.

A Dolce például egyenesen a mikrotáskák köré építette a 2020 tavasz-nyári ready-to-wear kollekcióját, ahol a trópusi és szafarimintás outfiteket szuperül egészítették ki a pirinyó, ám igencsak feltűnő mikrokiegészítők.

Katt a képre a galériáért!

Manapság, mikor a telefonunkban hordjuk az életünket (bár a legújabb telefonok már kb nagyobbak, mint néhány ilyen mikrotáskácska), igazából semmi másra nincs is szükség. Tulajdonképpen se pénztárca, se naptár, se tükör, stb nem kell, tehát körülnézhetünk akár Barbie baba gyűjteményébenJ és beújíthatunk pár mikrotáskát.

Persze erre is rá lehet tenni egyet (vagy esetünkben, többet): ha egy hosszabb pánton egyszerre több ilyen picitáskát viselünk, máris praktikusabban pakolható, sőt, színben tartva meglepően elegáns is lehet.

Katt a képre a galériáért!

Persze ha valakinek nem lett szerelem a mikrotáska-trend (vagy mondjuk egy anyuka sorstársam, aki táskában cipeli a saját laptopja mellett a gyerek váltóruháját, kisautóját/póniját/alvókáját/akármijét/mindenét), még mindig ott az ellentétes „makrotáska”-trend, a súlyzós edzésnek is beillő óriás darabokkal.

kep11_6.jpg

 

Ti melyikre szavaztok? Mikro? Makro? Vagy nem a méret számít? :)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr116078502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása