Hidegűző top trend 2022 telére: állatminta élénk színekkel

Évek óta stabilan tartja magát a top trendek között, és sokan élethosszig odavannak érte, szóval egyhamar nem fog eltűnni a gardróbunkból: idén is imádjuk az állatmintát.

Leopárdok, bocik, zebrák, pitonok, esetleg antilopok pompáznak a (mű)szőrme kabátokon, szoknyákon, csizmákon, sapkákon, esernyőkön és kb mindenhol is.

kep12_11.jpg

De ahogy az összes nagy trendet, az „állatkodást” sem árt néha kicsit megújítani, frissíteni. Kissé már kezd a könyökünkön kijönni a leopárdminta full feketével, maximum fehérrel kombinálva, vagy éppen aranyakkal telepakolva kelt kicsit olcsó hatást.

Éppen ezért nagy örömmel látom, hogy ebben a trendben is rengeteg lehetőség van a nyilvánvaló párosításokon túl, sőt! Idén tizenkilencre húzunk lapot és kb az elmúlt tíz év elmaradását behozva frissítjük az új, néha meglepő, de a szemnek mégis kedves újszerű állatos outfiteket.

Íme az inspirációk:

Zölddel, kékkel

Sőt, lilával. 2022 színe a tavalyi és idei divatból átmentett Very Peri nevű, kissé fáradt lila árnyalat lesz (naná, hogy saját bejegyzést érdemel majd!). Nos őlilasága remekül érzi magát az állatminta társaságában, csakúgy, mint a világos-, esetleg királykék tesója, és persze ugyanígy a zöld minden árnyalata.

Katt a képre a galériáért!

Naranccsal, pirossal

Talán a leginkább vékony jég, hiszen a „leopárd pirossal” párost nem egyszerű kifinomultan, neadjisten vagányan viselni anélkül, hogy túl sok lenne. A titok az arány, a szabás és a stílus. Sportos, laza, egyedi legyen, lehetőleg erőlködés nélkül. Azért a pirosat nem árt inkább csak jelzésszerűen párosítani az állatokkal:), egy-egy kiegészítőn, vagy mintán.

kep16.jpgkep15_2.jpg

A naranccsal viszont remekül mutatnak kedvenc állatkáink, akár sportos-kapucnis, akár elegánsabb outfiteket rakunk össze. Bátran lehet kísérletezni, csak valahogy mégis maradjon a kevesebb több, léci!

kep13_6.jpgkep14_5.jpg

Citromsárgával

Igen, citromsárgával. Nálam ez az „annyira fura, hogy már jó” kategória, de el kell ismerni, hogy meglepően jól tudnak kinézni együtt. Azt mondjuk nem mondom, hogy a Four Seasonsba ilyet vennék fel egy pezsgős reggelire, de ha Giovanna Engelbert, vagy éppen Carinne Roitfeld az ember (az olasz, illetve francia Vogue ex-főszerkesztő ikonjai), akkor egy unalmas keddre is, simán.

kep5_50.jpgkep6_41.jpg

Kockás mintával

A citromsárga után már nem is annyira formabontó, igaz? A Max Mara például a teljes 2020-21 AW-kollekcióját erre a párosításra építette és szuperül nézett ki.

Mintásat mintással? Idén mindenképp!

kep10_15.jpgkep11_14.jpg

 Állatmintával

Haladó szint. Ha nem akarunk közönségesen, esetleg nevetségesen kinézni, akkor vagy csak a kiegészítőket léci, vagy pedig nagyon nagyon nagyon figyelni a harmóniára! Azonos színárnyalatok, vagy azonos minták, de valami logika mindenképpen legyen a párosításban, ha nem áll szándékunkban bohócnak, esetleg állatgondozónak öltözni.

kep19.jpgkep18.jpg

 

Nos, melyik párosítás nyerte el a tetszéseteket?

Marad a komfortzóna bézsekkel, szürkékkel, vagy jöhet a télűző narancs, esetleg az idén mindentvivő zöld valamelyik árnyalata?

Kedves állatminta, gyere nyugodtan a gardróbomba, ígérem, hogy találunk neked egy harmonizáló királykéket, de legalább egy lila kiegészítőt….

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr9316784456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása