Az idei ősz legdivatosabb kiegészítője

Találós kérdés: melyik az a divatkiegészítő, amelyik évtizedekig téli álmát aludta, maximum a nagyik szekrényében, vagy ékszerdobozában árválkodott, az utóbbi öt évben viszont (t)rendre megjelenik így ősz tájékán a legfrissebb trendek között, előlépve A szezon kiegészítőjévé?

Nyilván a bross, más nem is lehet!

Egyszerűen imádjuk. Amennyire méltatlanul mellőztük egész fiatalkorunkban, maximum egy konzervatívabb matektanárnő gardróbjában megtűrve a gyöngysor és a szemüveg mellett, most annyira divatos és trendi lett, igazi kedvenc.

Hordtuk már egyesével és halmozva, sálon és kabát hajtókáján, elegáns és vicces változatban, farmer és kabát zsebén, estélyi ruha övén és még megannyi változatban.

Íme szépséges inspirációk az idei évre (felülről lefelé haladva):

Csillogó sapkák

Baseball sapi, vagy fedorakalap, barett sapka, vagy csipkés-fátyolos, idén minden fejrevalót feldobhatunk egy, vagy akár több csillogó brossal. Még a most ultratrendi szőrös horgász-sapik is lehetnek még trendibbek egy kis tündökléssel. Egy-egy menő brosst fel, kész. Indulhatunk!

kep4_58.jpgkep5_54.jpg 

Fényt a nyakra!

Mindössze annyi az újítás,hogy a brosst nem a kabát/kardigán/blézer/akármi hajtókájára tesszük, hanem a nyakunk vonalára. Garbók, gallérok, sálak tökéletes kiegészítője idén egy-egy hangsúlyos, csillogó bross.

kep8_32.jpgkep10_18.jpg 

 

Vállak, hátvonalak tündöklése

Céges, vagy éppen családi karácsonyi vacsora, év végi partyk, egy díjátadó gála, vagy bármilyen elegáns alkalom, ami megkövetelné a különleges ötleteket… A szekrényben viszont semmi új, a boltokban a kínálat egyelőre kb nulla, ha valami igazán alkalmit szeretnénk. Mit lehet ilyenkor kitalálni? Egy-egy szép kiegészítő nemcsak hogy kihúzhat a bajból, hanem néha elég egy-egy csillogó részlet a stratégiailag tökéletes helyre és hello, Queen of the Night!

kep6_45.jpg

 

Csúcsminimál

Persze ragyogásból is megárthat a túl sok, nem muszáj megvakulni, ha brossozni szeretnénk. Egy-egy szuper egyszerű, minimál stílusú bross kifejezetten karakteres és feltűnő tud lenni, mégsem túl sok, sosem.

kep2_74.jpgkep3_63.jpg

 

Karkötő helyett...

Két dekával több kreativitással elfelejthetjük a bross=hajtókán viselt ékszer fogalmát és kereshetünk új helyeket az outfitünkön, ahol szuperül működhet az idei kedvencünk. Próbáljuk ki pl mandzsetta helyett! Klasszikus, sikkes és friss.

kep7_35.jpg

 

A nagyitól...

Újragondolva. Az ötlet igazából csak annyi, hogy a kardigánt gomb helyett brossal rögzítjük, vagy még egyszerűbben, csak azzal díszítjük. Textúrák, párosítások, ellentétek, vagy csak egy pici extra ragyogás és meg is vagyunk.

kep9_24.jpg

 

Csillogó farmer?

Idén mindenképpen. A halmozás alap, egy darab bross itt "sajnos" nem fog működni. Szépen mutat egy szaggatott farmerdzsekin (vagy nadrágon) néhány abszolút klasszikus "nagyibross", de akár a vicces, vagy túlzó kitűzők is jöhetnek, a lényeg, hogy a színek harmóniában maradjanak, és persze a minél több csillogás.

kep1_79.jpg

 

Ragyogó ikonok

És hát ott van Hollywood... Ha valahol helye van a csillogásnak, ragyogásnak, túlzásoknak és pompának, hát nyilván itt. Celebjeink imádják is a glamourt, de persze nem akárhogy! Margot Robbie és Zendaya, SJP és Elle Fanning, vagy éppen Helen Mirren és Cate Blanchett istennők is ugyanannyira "klasszikus újító" stílusúak, ami pont ahhoz kell, hogy az elegancia csúcsát megvillantva mixeljenek hozzá egy kis pimaszságot és iróniát, az eredmény pedig nem lehet más, csak tízes.

kep11_17.jpgkep12_13.jpg

 

Brossimádók, irány a vintage kincsestár, esetleg némi DIY idő-ráfordítás és akár egy párját vesztett fülbevalóból, esetleg egy régi medálból is lehet gardróbunk új kedvence!

Ragyogó kincsvadászatot, DIY-ügyeskedést és ünnepi készülődést kívánok mindenkinek! Eszti

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr7517973792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása