Elrepít a tavasz szexi divatja

A tavasz szépséges meglepetése, csodás ellenpontként a Covid, bezártság, depresszió és minden utáni felszabadultságot közvetítő légies, csodás, gyönyörűséges airy style.

kep7_39.jpg

Persze nem a Carrie Bradshaw-féle tüllszoknyára gondolok, amit legnagyobb rémületemre még ma is látok felnőtt embereken…

(Véleményem szerint a tüllszoknyának úgy 8 éves kor fölött az egyetlen létjogosultsága, ha Fekete Hattyúnak öltözünk egy jelmezbálon). 

Ehhez képest, anyukák hordják ha kell, ha nem (nyilván szerintem nem! nem és nem, soha!) mintha a kislányuk tüllszoknyáját csenték volna el a szekrényéből, üzletasszonyok(!!) és normál irodai dolgozók hétköznapi viseletként, elegáns partikon bakanccsal és balettfelsővel, és még sorolhatnám a borzalmakat, amiktől az ízlésrendőrség sikítva hagyná el a helyszínt.

Akkor hát hogyan is kell az ariy style-t jól viselni?

Nos, még a „kedvenc” tüll szoknyás viseletet is lehet ízlésesen párosítani, ha valaki semmiképp nem tud lejönni a szerről:) Íme a szépséges inspirációk:

 

Tüllszoknya? Igen, ha jön hozzá Irónia, fantázia, elegancia

A lényeg, hogy legyen egy finom kontraszt az outfitben, akár szabással, vagy a színek játékában, akár az anyagválasztásban. Ez a legvékonyabb jég, tökéletesen kell keverni a textúrákat és minőségben sem szabad leadni a 150 %-ból. Túl komolyan venni magunkat nem ér!

Katt a képre a galériáért!

Tüll helyett toll

És csipke, esetleg valamilyen könnyű, áttetsző anyag, mint például az organza, szigorúan egy rétegben, „átlátszóan” viselve.

kep12_18.jpgkep13_10.jpgkep14_8.jpg

Pillekönnyű topok

A szoknyákkal ellentétben a blúzokon és felsőkön nagyon is jól mutat egy kis tüll, így már a „jöhet bármikor” kategória:

kep16_2.jpgkep19_1.jpgkep20.jpg 

Kiegészítők

Ha csak megfűszereznénk kicsit az outfitünket. Itt is van jó és rossz példa, az airy-mániás királylányoknak és örök Disney-hercegnőknek nem árt egy kis divatérzék.

kep15_4.jpg

Izgalmas részletek

A csipke finoman ellenpontozza a vastag kötött pulcsik textúráját, mintegy kiegészítve azt. Mehet hozzá bakancs, vagy térdharisnya, mégsem lesz sok, feltéve, hogy maximum két színből áll az outfit.

kep18_1.jpg

 Airy Chanel

Nyilván a Chanel volt az első, aki kimaxolta az airy hatást. A divatház a védjegyének számító fekete-fehér-bézs árnyalatokban küldte kifutóra légies modelljeit.

 kep17_1.jpg

És egy érdekesség a végére: annyira éljük az airy style-t, hogy a Pinterest legfrissebb kimutatása alapján a csipkés hosszúujjú felsőkre 225%-kal, a tüll ujjú felsőkre 65%-kal, de még a fodros férfi ingekre is 95%-kal többen kerestek rá az elmúlt időszakban.

Kedves Airy Style, kérlek, hozd el nekünk végre az érzékiséget, könnyedséget és álomszerűséget!

Könnyed, vidám, airy  tavaszt mindenkinek! Eszti

 

További inspirációért gyertek velem Instagramra vagy Facebookra  !

Érdekes tartalmakért, újdonságokért, játékokért iratkozzatok fel Hírlevélre

a momlovesdiamonds@gmail.com oldalon!

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr1818079338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása