Gyönyörű és bátor Agneskovacs Brave kollekciója

Bátorság –egy szó, ami annyi mindent jelenthetne: életünk hitvallását, mindennapi mantránkat, segítséget a nehéz időkben… mégis a többéves Covid és a borzalmas háborús helyzet elkoptatta, kicsit „megfakította” a bátorság igazi értelmét.

Csodás kampányával hozza vissza a bátorságba és a szépségbe vetett hitünket az Agneskovacs Brave kollekciója.

kep8_38.jpg

Hölgyeim és uraim, íme a magyar divattörténet egyik legszebb anyaga, amely jóval túlmutat a „szép divatfotók” szintjén.

Először persze elviszi a szemünket az, hogy a meseszép fotókban gyönyörködünk, megcsodáljuk a natúr, mégis mesteri stylingot, és persze az ellenállhatatlan „termékeket”, vagyis a gyönyörűséges táskákat és kiegészítőket.

kep2_79.jpg

De ha többször megnézzük a fotókat, esetleg hosszabb ideig belefeledkezünk az anyagba, akkor újabb és újabb mögöttes gondolataink támadnak, felfedezzük a „nyers” szépség mellett a mélyebb üzeneteket is. Órákig lehet nézni ezeket a fotókat, anélkül, hogy egy másodpercre is rájuk unnánk, és közben ezer gondolatot, felfedezést, aha-élményt ad nekünk ez a vizuális boldogság.

Ettől zseni Ági és Móni, és persze az alkotó csapat: ez a divatanyag ugyanolyan időtálló „műalkotás” lett, mint maguk a csoda táskák és kiegészítők. Véleményem szerint pedig valahol itt kezdődik a nagybetűs művészet.

kep1_85.jpg

„A különbségek nem elválasztanak, hanem gazdagítanak és kiegészítenek” (Delia Guzmán)

A kampány a bátorság mellett gyönyörű példája a sokszínűség ünneplésének és az ellentétek harmóniájának is. Könnyed, légies erő sugárzik a fotókról, a fény-árnyék és fekete-fehér ellentétek játéka pedig csodás üzenet: mi együtt vagyunk egy egész, bár nem vagyunk egyformák, hiszen sokszínűek vagyunk, mégis együttesen, egymással összefogásban vagyunk erősek, és ez tesz igazán emberré minket.

kep3_69.jpgVégre Ági és alkotótársa, Móni is „kijött a fényre” és megmutatták magukat a fotókon is, mellettük pedig a másik két telitalálat kampányarc tovább erősíti az ellentétek szépséges összhangja-fílinget: Wilson Lucáról egy fekete hattyú jut eszünkbe, Kovács Patricia pedig, mind a 160 centijével maga a vagányság és erő.

kep6_51.jpg 

Móni és Ági hasonló személyisége tökéletesen visszaadja a kollekció lényegét: míg a magánéletben mindketten visszahúzódóak és főként szerények, addig a munkában zéró toleranciát képviselnek mindennel szemben, ami nem tökéletes. Olyan 100%-os erőt képviselnek a munkájukban, ami szerintem nagyon ritka a magyar művészetben.

Luca –bár újságírói hivatásában rengeteget bizonyított már - a magyar divatéletben egy abszolút friss arc, Patricia pedig végtelen számú megújulási szuperképességét ismét megvillantva megmutatja nekünk, hogy ma Magyarországon ő a megtestesült cool elegancia. kep5_60.jpg

És hát a táskák…. Puritánságig egyszerű, fekete és fehér darabok, homogén és préselt textúra gyönyörű egysége, éppen csak minimális mozgalmassággal a designban, hogy igazán izgalmas legyen.

A klasszikus hátitáskák mellett idén egy messenger táskát és egy crossbodyt is kapunk, a várva várt övek és karkötők mellett pedig újdonságként megjelent egy napellenző modell is (finom iróniával utalva arra, hogy ideje elfelejteni a néha szemellenzős látásmódunkat és végre úgy igazán nyitni a világra).

kep4_64.jpg 

Hatalmas bravo az alkotócsapatnak:

Nana, azaz Proksza Zsuzsanna, a natúr-minimál esztétika mestere. „Adott a modell arca, egy tiszta vászon, a smink pedig attól lesz jó, hogy őszinte” mottójával tízpontosan, ahogy azt kell: hangsúlytalanul, szépséges szupernatúr sminkekkel erősítette a kampány üzenetét.

Kis Ráhel hairstylist az ellentéteket kétféle hajviselettel emelte ki: a lazára styligolt, természetes frizura  és a balerinakonty együtt adja a vizuális történetmesélés egységét, erősíti a mondanivalót.

Kiss Márkot Magyarországon senkinek nem kell bemutatni, elég annyi, hogy a csoda anyagot látva azonnal felhívnánk Márkot, hogy kérjünk mi is a csúcsminimál ruha gyönyörűségekből. Azt pedig már említeni sem kell, hogy a kollekcióhoz és a modellekhez nem is lehetett volna tökéletesebb stylingot hozni.

Oleg Borisuk szinte retusmetes fotóin őszinte, tiszta reakciókat láthatunk, a bátorság, tiszta szépség, erő és boldogság dinamikus és nyers megjelenítését.

kep7_40.jpg 

Tökéletesség a maximumon, könnyedén és optimistán, bátran és boldogan, ahogy a márkától megszokhattuk.

Köszönjük!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr2318122424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása