Nézz ki dögösen a játszótéren! 7 tipp anyukáknak

Mostanában mindenhol azt látom, hogy a baba megszületése után kb 3 perccel már elvárás, hogy igényes, dögös megjelenést villantsunk lehetőleg már otthon is és mindig, minden helyzetben.

Ha esetleg tervezzük, hogy kimerészkednénk az utcára is, akkor meg aztán főleg… Elvileg diszkrét smink, laza, ám harmonikus outfit és frissen stylingolt haj nélkül egy lépést se!

Ehhez képest amit a játszótéren látok, enyhén szólva köszönőviszonyban sincs a fenti elvárásokkal… Az elvárások egy kicsit szerintem is túlzóak, de azért a „leglepukkantabb kifakult macinacimat veszem fel, úgyis tönkreteszi a gyerek” hozzáállás tényleg elég szomorú tud lenni.

Hoztam ezért pár dögös, laza, sportos szettet, amelyek egy kis jóízléssel könnyen megvalósíthatók, kényelmesek, lazák és csinosak is. Kellemes inspirálódást :)

 

  1. Macinaci

Kezdjük a nagy klasszikussal! A mackónadrág-laza pulcsi-tornacipő is lehet csinos, ha eltérő mintákat kombinálunk, esetleg egy színes pulcsival, és/vagy szép dzsekivel feldobjuk a szettünket.

sport4.jpg

  1. Szakadt farmer

Az örök kedvencem. A selyemfelsőtől a blézerig régebben is mindent szakadt farmerrel hordtam (persze magassarkúval) és most is imádom. A baba is boldogan birizgálja a szakadás mellett a rojtokat :)

Egy kicsit szebb (lapossarkú!) cipő máris igényessé varázsolja a szuperkényelmes outfiteket, és egy-egy jópofa feliratos póló is „elviszi” a szettünket.

sport5.jpg

  1. Kapucnis pulcsi

A szakadt farmer mellett ez most nálam a másik favorit. Egy élénk színű pulcsi, színben tartott (az sem baj, ha tiszta fekete) nadrág-kabát kombóval, csini!

sport7.jpg

  1. Gumicsizma

Az őszi szuper kiegészítő, akár a babának is, színes, jópofa, praktikus és csinos. Indulhat a pocsolyába ugrálás!

sport2.jpg

  1. Sapka

Az egyik legszuperebb kiegészítő. Miután a baba a hajam háromnegyedét már kitépkedte és ez az egyik kedvenc foglalatossága, mostanában megszaporodtak a bad hair day-ek :)

Egy feltűnő sapka eltereli a tekintetet és menővé varázsolja a kényelmes anyukaruhákat.

sport6.jpg

  1. Téli outfitek

Most csodás az idő, de jönnek majd a mínuszok! Nem elég egy csinos szövetkabát, mint régen a kocsiba :), hanem alaposan fel kell készülnünk a hidegre, úgy, hogy lehetőleg ki is nézzünk valahogy… még szerencse, hogy most már sok helyről remekül lehet inspirálódni!

sport3.jpg

  1. Anya-baba szettek

Az örök kedvenc, hiszen minden anyuka imádja öltöztetni a drága gyermeket, ha pedig összeillő outfittel is kifejezhetjük az összetartozásunkat, az csak bónusz!

sport1.jpg 

Csajok, remélem, segítettem :)

Nincs többé játszótéri ruha-para, hiszen egy-egy jó kiegészítővel, vagy picit figyelmesebben összeállított outfittel „lepukkant mamiból” „dögös szuperanyuk” lehetünk ;)

 

Képek köszönettel a Pinterestről

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr2413017198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása