Ünnepek utáni optikai tuning: Combcsizma

Karácsony, szilveszter, aztán az újévi fogadalmak…

Még ha nem is ettünk sokkal többet az ünnepek alatt a szokásosnál, egyszerűen pszichológiailag úgy érezzük –legalábbis én-, mintha minimum 10 kilót felkaptunk volna ez alatt a pár nap alatt és kismalackaként kezdenénk az új évet.

Ilyenkor életmentő tud lenni egy-két kedvenc „jolly joker” ruhánk, amiben mindig szépnek érezzük magunkat, vagy egyszerűen bármi, ami optikailag karcsúsít.

Ilyen, fél perc alatt égigérő lábakat varázsoló csoda a combcsizma.

Alacsonyaknak magasít, fogyókúrázóknak remek motiváció, a magasaknak kiemeli a csodás hosszú lábakat, egyszerűen mindenkinek szuper!

Ráadásul nagyon jól variálható. Sportos cuccokhoz, elegáns kisruhához, játszótérre, kiránduláshoz, randira, mindenhova tökéletes! Talán a fürdőruha és a nagyestélyi kivétel, de ezeken kívül mindenhez párosítható.

Sokan félnek tőle, mert rögtön a 12 centis tűsarkú fekete lakk variáció jut eszükbe, ami csak néhány tevékenységhez jó:), de ma már millió félét lehet belőle találni. Lapos sarkú, térdig érő, magas sarkú, a szivárvány minden színében kapható már combcsizma, érdemes akár többfélére is beruházni.

Ha kedvet kaptatok a combcsizmához, íme néhány szuper inspiráció, különböző stílusban:

 

Sportos stílus, fehér (!) nadrággal

Nagyon szépen mutat a lapos sarkú, világosabb színű combcsizma színben tartott outfittel. Főleg azoknak ajánlom, akik az ünnepek alatt is megőrizték a tökéletes alakjukat…

nadrag1.jpg 

Office stílus:

A legszigorúbb főnök sem köthet bele. Klasszik farmer-blézer-ing összeállítások, combcsizmával „vadítva”. Lapos sarkúval vegyük fel, ha szimplán csak csinosak akarunk lenni és nem akarunk a főnök(nő)től irigy pillantásokat… nadrag2.jpg

 

Kirándulós:

Főleg őszi árnyalatokkal szép. Bármelyik őszi színből választjuk a csizmát, nagyon szép lesz!

Egy szép árnyalatú barna csizmához bordó, csau, sötétkék, zöld, törtfehér, vagy akár arany színek, egyszerűen gyönyörű!

nadrag3.jpg

 

Pasztell

Egy másik, elsőre szokatlan választás, színben tartva azonban ez is gyönyörű szép tud lenni. Ha nem közelítjük a 100 kg-t így év elején sem, akkor bátran bevállalhatunk egy pasztellszínű ruha-kabát-csizma kombinációt, különleges és szépséges outfittel villoghatunk.

pasztell.jpg 

Miniszoknyával, ízlésesen:

Nem muszáj közönségesnek kinéznie a miniszoknya-hosszú csizma kombónak sem. Kicsit szolidabb színek, kicsit alacsonyabb csizmasarok, hosszú, zárt felső és voilá, kész az  ízléses, egyben szexi megjelenés. szoknya.jpg

 

Pulcsiruhával:

Na ez az egy, amit nehéz lesz nekem megmagyarázni, hogy ebben mi a jó:) Gyakorlatilag úgy néz ki, mintha elfelejtettünk volna farmert húzni, de most nagy divat és sokan szeretik, ezért ennek is itt a helye. pulcsi.jpg

 

Hosszú pulcsi, csipkével:

Ez viszont annál szebb! Nőies, elegáns, különleges. A tiszta fekete szetten túl ha akár csak annyival variálunk, hogy egy szép színes pulcsit húzunk fel a fekete csipke-csizma duóhoz, akkor garantáltan mi leszünk a legegyedibben és legcsinosabban öltözöttek, teljesen mindegy, milyen társaságba megyünk;) 

pulcsi2.jpg

Remélem, sikerült kedvet csinálnom a combcsizmához és mindenkinek ott figyel egy-két szépséges darab a szekrényében :)

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

 

Képek köszönettel a Pinterestről

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr4413550829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.01.06. 18:42:16

Nagyon szexi és csinos, bár csak ha amúgy is hosszú vagy vékony lábú a csajszi, mint a képeken. Tömzsiknek, vastaglábúaknak tilos!

MomLovesDiamonds 2018.01.10. 20:42:28

@boxorka:
Igen, vékony, hosszú lábakon a legszebb a combcsizma, ez tény...
De azért (persze nem nagyon) mégis karcsúsít!
A saját példámat tudom mondani, combcsizmával jobb a helyzet, mint anélkül:)
süti beállítások módosítása