Ilyen ékszereket viselj, ha kisbabád van!

Amikor megszületik a babánk, akkor méterekkel a föld fölött repkedünk a boldogságtól, a hormonjaink örömtáncot járnak és még az extrém alváshiányt is mosolyogva toleráljuk, ha a babára nézünk. Viszont ahogy mi kinézünk… hát, gondolom, nem vagyok egyedül azzal, ahogy én éreztem magam az egy-két hónapos baba mellett, amikor még a napi (kétperces) zuhanyzás is a luxus tetőfokának számított. Ilyenkor felértékelődnek a gyors, látványos beauty megoldások.

Ha ti is olyan típusok vagytok, mint én, aki ékszerek nélkül konkrétan meztelennek érzem magam, akkor jó hírem van, a baba mellett is viselhetünk csodás ékszereket, csak egy picit át kell alakítani a készleteket :)

A fülbevalót nem javaslom, mert nyomhatja a baba fejecskéjét, a nagy füliket pedig minimum megcibálja, de akár ki is tépheti a fülünkből. Viszont azon kívül szinte minden mehet!

Íme pár inspiráció:

Óriás nyakláncok

Felejtsük el a vékony, finom, többrétegű nyakláncokat, amiket a baba fél pillanat alatt letép és esetleg még le is nyel, helyette jöhetnek a nagyméretű, statement darabok! Csodás kiegészítők, mivel akár a legegyszerűbb pólóra, vagy pulcsira rádobva rögtön menővé varázsolják a megjelenésünket.

Pici pont fülbevalót érdemes felvenni hozzá és semmi több ékszert.

Szuper tud lenni az outfithez igazítva, akár boho stílusban, akár több darabot egymásba tekerve, akár az óriás köves, vagy éppen extra hosszú változatban (ha elég vastag maga a lánc és a medál is).

 neck1.jpgneck2.jpgneck3.jpg

 

Statement karkötők

A másik jolly joker, amit a babák is imádnak és boldogan birizgálják, nézegetik, csodálják őket. Itt is érvényes, hogy ha egy hangsúlyos darab van rajtunk, akkor lehetőleg egyszerű ruhát vegyünk fel és semmi több hangsúlyos ékszert!

Stílusban hálistennek óriási a kínálat, most tulajdonképpen minden divat, akár a nagyon színeset, vagy nagyon köves, „chunky” darabokat, vagy éppen a minimált szeretjük.

bangle1.jpgbangle2.jpgbangle3.jpg

 

Szépséges gyűrűk

Gyűrűből szerencsére hordhatjuk a régi kedvenceinket is, csak arra kell vigyázni, hogy a baba melletti napi 1000000 db kézmosáskor mindig vegyük le őket. Itt minden jöhet, csillogós, színes, arany, ezüst, bármi! Akár többet is halmozhatunk, ha bírja a kezünk a nem kevés házimunka mellett:)

ring1.jpgring2.jpgring3.jpg

 

És hogy ne csak elméletben, hanem gyakorlatban is tudjak segíteni, a Facebook oldalamon most nyerhettek egy szépséges anya-baba statement gyűrűt!

 

Képek köszönettel a Pinterestről

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr7513606143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása