A vékony szexi! Ékszerekben is...

Nyáron mindannyian tündökölni szeretnénk, feltűnő ékszerekkel is ünnepeljük a napsütést és a forróságot, ez csak természetes:) Napcsókolta barna bőrön csodásan mutatnak a kisebb-nagyobb csillogó kedvencek, a téi szezon után pedig a kabátok szorításából kiszabadulva, a csizmákat flip-flopra cserélve még nagyobb kedvünk van felékszerezni minden testrészünket, amit csak lehet.

kep1.jpg

Ilyenkor jöhetnek a feltűnő, óriás statement darabok, harsány színek, szó szerint ki akarunk ragyogni a tömegből.

kep2_1.jpg

Legalább ugyanekkora trend viszont a leheletvékony ékszerek divatja:  vékony aranyláncok, minigyűrűk, filigrán karkötők és a napon éppen csak megcsillanó testékszerek gyönyörűek és szexik, igazán menők!

kep4.jpgkep5.jpg

Persze ez a trend megkívánja, hogy ne csak egyetlen ékszert vegyünk magunkra, hanem nyugodtan keverjük-kavarjuk, halmozzuk kedvenc darabjainkat, akár minden egyes nap máshogy kombinálva őket egymással.

Jó móka és szuper styling feladat, napról napra létrehozni egy ízléses és ütős mixet, attól pedig nem kell félni, hogy „túl sok” lesz a végeredmény, mivel ezek a szupervékony darabok az irodától kezdve a legelegánsabb koktélbár teraszáig mindenhol megállják a helyüket :)

kep6.jpg

Szupervékony ékszerekre és mixelésre fel! Szép nyarat nektek! Eszti

 

 

Képek köszönettel a Pinterestről

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr9214032664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása