Nincs fesztivál enélkül az ékszer nélkül!

Nyakunkon a nyár és a fesztiválszezon, lassan kereshetjük elő a szekrény mélyéről a lenge kisruhákat, farmerdzsekiket, shortokat, gumicsizmákat, sarukat. Persze nem csak a kötelező „egyenruhákat” kell felvennünk egy-egy fesztiválra, a kiegészítők sem maradhatnak el! A különböző hajékszerek, bokaláncok, millió karkötő stb mellett idén egy teljesen új őrület fog megjelenni:

kep1_1.jpg

Az első látásra leginkább egy combfix és egy karkötő kereszteződésére hasonlító combékszert eddig még nem sok helyen láthattuk, pedig bárhova bevethető: a nyári bulik, fesztiválok, medencés partyk mellett például nyaralásra, városnézésre kisruhához is vagány és csinos, de akár egy extrémebb tengerparti esküvőre is megállja a helyét.

kep2_2.jpg

Fürdőruhához is nagyon szépek ezek a combékszerek, amelyeket általában nem csak magukban, hanem egyéb ékszerekkel együtt halmozva érdemes viselni. Nagyon jól mutatnak sok-sok gyűrűvel, testékszerekkel, vagy akár csillámtetoválással is, csak az kérdéses, hogy napozni így mennyire lehet…

kep3.jpg

Fürdőruhához, farmershorthoz magas, vékony lányoknak, rövid nyári ruhához, vagy combig felvágott maxiruhához éppen csak kivillantva a ruha alól azonban szinte bárkinek ajánlom, ha szeretnétek kicsit újítani a nyári szezonra ;)

kep4_1.jpg

És persze eléggé szexi tud lenni egy ilyen ékszer a lebarnult bőrünkön...

kep5_1.jpg

Tündököljetek a nyárban, csillogjatok a kedvenc ékszereitekben :) Eszti

 

 

 

Képek köszönettel a Pinterestről

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr9214046368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesi_the_Globetrotter 2018.06.17. 18:37:59

Egy újabb drága szar, amit el lehet adni a műanyag testű és agyú nőknek. :D

MomLovesDiamonds 2018.07.10. 13:53:02

@Lesi_the_Globetrotter:
:))))
Konkrétan kb 0,5 dollárért már rendelhetsz szépeket:)

Egyébként ha így nézzük, akkor egy ékszernek sincs semmi értelme, sőt egy festménynek/versnek stb. sőt magának a művészetnek sem, hiszen nincs haszna, "csak" szebbé teszi a beszűkült kis életünket...
Az ÉKszereknek is ez a dolga, boldogabbnak-szebbnek-magabiztosabbnak érezzük tőle magunkat, akkor miért ne?
süti beállítások módosítása