Szexi lábak a fesztiválokon

Lassan kezdjük megszokni, hogy idén nyáron mindenünket, de tényleg mindenünket agyondíszítjük: a kilencvenes évek óriás fülbevalói, gyűrű-karkötő hibridek, felkar karkötők, és a sor még folytatható… ékszerekből még sosem volt ekkora a választék!

Bár az utóbbi években a bokalánc kicsit háttérbe szorult a nagy ékszerdömpingben, idén megújulva és természetesen sokkal díszesebb változatban tér vissza.

kep1_2.jpg

Nyári estéken a vízparti bulikon, fesztiválokon, elegáns koktélpartikon, de még a lazább esküvőkön is óriási divat a mezítlábszandálnak nevezett, egész lábfejet befedő „meghosszabbított bokalánc”.   Rengeteg fajtája van a mezítlábszandálnak, akár hippi stílusú „egyszerűbb” ezüst variációk:

kep2_3.jpg

Akár az igazán csicsás :) kövekkel telerakott ékszerek:

kep3_1.jpgVagy éppen a túldíszítettség ellenpárjaként a textilből, fonalból készült hipszter variációk:

kep4_2.jpg

Sőt, ha akarjuk, akkor a kéz- és lábékszereinket akár szettben is hordhatjuk:

kep5_2.jpg

Remélem, kedvet kaptatok ahhoz, hogy idén egy kicsit jobban csillogjatok, mint az elmúlt években :)

Mezítlábszandálra fel! Én pedig nagyon kíváncsian várom, hova fokozhatjuk még a csillogást…

 

 

 

 

Képek köszönettel a Pinterestről

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr4314167505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.08.08. 22:34:44

Én, furcsa módon, örülök a pár éve kialakult, és még idén is fennmaradt díszített "félprimitív" szandáldivatnak. Csinosak. Még olyan lábú nőn is tud jól kinézni, akinek a lábát valami hagyományosabb cipőben nem nézném meg. Végre valami jó is történik a harsány színű, vaskos műkörmök vagy a festett szemöldök után. :-)

Ez a "mezítlábszandál" persze csak ott jöhet szóba, ahol a nő mezítláb jár, és arra a magazinok fotóin gyakrabban adódik lehetőség, mint a valóságban. De a fotókon nem néz ki rosszul. Az indiaiak nagy művészei a témának, ez is rájuk emlékeztet valahogy. Viszont szerintem kimondottan hülyén nézne ki, ha egy csaj bikiniben és egy ilyen lábcsillárban bandukolna a strandon. Egy nagyon lenge, hosszú szoknya viszont megadhatja a létjogosultságát.

Gevlekte Salamander 2018.08.09. 08:30:02

Örületesen szexi egy csinos lábon

MomLovesDiamonds 2018.08.11. 14:56:27

@Androsz: az enyémeket pont bikinivel szoktam hordani:)))
egyébként nagyon jókat írtál, köszönöm és teljesen egyetértek!
süti beállítások módosítása