Télből a tavaszba a napfény színével

Ha a fast fashion boltok még nem is, a divatnagykerek már tele vannak mustársárga ruhákkal. Úgy látszik, a sárgának pontosan az az árnyalata jön velünk a tavaszi szezonba is, amelyik ősszel is annyira menő volt.

Hacsak nem valami „nagyon-nagyon őszi” cuccot újítottunk az elmúlt szezonban, akkor íme a szuper újrahasznosítási lehetőség „tavasziasítani” a fél éves kedvenceinket.

Ez megint egy olyan szín, ami elsőre nehezen kombinálhatónak tűnik, de valójában szinte mindenhez megy és nagyon sok mindenkinek jól áll. A farmertől a télikabátig mindenhez szuperül párosíthatjuk, vidám és igazi napfénycsalogató szín a kora tavaszi –tél végi időszakban.

Ráadásul még a nyárba is átmenthetjük a kedvenc sárgáinkat, hiszen nincs jobb instant „jókedvre derítő” módszer az egyébként is boldog, napsütéses reggeleken, mint magunkra dobni egy szép sárga árnyalatú ruhát/ topot/ akármit és élvezni a napfényt.

Néhány inspiráció, ha ebben a hideg télben egyelőre elképzelésetek sincs, hogy hogyan is lehet stílusosan viselni 2019-ben a mustársárgát:

 

Kabátok

Amit pár éve még elképzelni sem tudtunk, idén szuperdivatos a sárga műszőrme. Mellény, vagy kabát, esetleg csak egy kis részlet az ujjakon, kesztűkön, vagy a táskákon (!), mindegy. Ultramenő és vidám, (nem utolsósorban meleg) szőrmés ruhadarabunk igazi tél végi kedvenc lehet.

mt1.jpg

Átmeneti kabátok

Az unalmas barnák-szürkék, vagy az elcsépelt pasztellszínek helyett idén miért ne vehetnénk mustársárga tavaszi kabátot? Az elegáns irodai stílustól kezdve akár a festett hasítottbőr rockosig rengetegféléből válogathatunk, és ha figyelünk a minőségre, akkor nem csak egyediek, hanem szuperelegánsak is leszünk.

mt2.jpg

Kosztümök

Éspedig idén szigorúan nadrágkosztümök. Nem tudom, honnan lopakodott vissza ez az elfelejtett ruhadarab a gardróbunkba a 90-es évekből, de én személy szerint imádom a nadrágkosztümöt! Szuperül karcsúsít, rengeteg mindennel variálható és a kosztüm szigorúságát remekül oldhatja például egy szép sárga árnyalat. Idén övtáskával a legdivatosabb.

mt3.jpg

 Nadrág

Vagy lehet akár szoknya is, de nekem valamiért a nadrág egy fokkal különlegesebb. Tudom. tudom, hogy fog ez a szín karcsúsítani? A titok a szabásban van, magas derekú-bő szárú nadrággal pillanatok alatt égig érő lábakat varázsolhatunk magunknak. Kizárólag szűk felsővel, léci!

mt4.jpg

Pulcsi

Ennél egyszerűbb nincs a világon. Dobj magadra egy sárga pulcsit, hozzá akármilyen, de tényleg szinte akármilyen nadrágot és kész vagy! Farmer, fehér szűk nadrág, fekete bőrnadrág, bézs, vagy csokibarna ceruzanaci, de ha formabontó kedvedben vagy, akkor sötétzöld, vagy piros (!) jogging és kész a vagány, egyedi megjelenés.

mt5.jpg

Nyári ruha

Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Napvédő krém, napszemüveg, koktél a kézbe és már csak a 30 fokos nyarat kérem, köszi!

mt6.jpg

 

Képek köszönettel a Pinterestről

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr814588354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása