Ha csak egyetlen ékszert szeretnél idén nyárra, ez legyen az!

A tenger csodás élőlényei kísérnek el minket az ékszerdivatban idén nyáron, és egyáltalán nem csak a fesztiválokon! Az irodában a heti meetingen, a Duna-parti fröccsözéseken, a strandon és a nyári esküvőkön is magunkra kaphatjuk kagylós, tengeri csillagos, halacskamotívumos, vagy hullámmintás ékszereinket.

Íme pár inspiráció, ha ultratrendi és szépséges darabokat szeretnétek:

A tenger gyümölcsei

A legdivatosabbak idén a kizárólag kagylókból készült darabok, akár igazi kagylókból (ezeket egyébként saját magunk is simán elkészíthetjük), akár festett, vagy éppen műanyag bizsu változatban.

kep7_3.jpgkep5_9.jpgkep12.jpg

Szépségek aranyból, ezüstből

Ha szeretnénk szintet lépni, akár igazi aranyból is készíttethetünk tengeri motívumos ékszereket. Nyáron gyönyörűen mutatnak a lebarnult bőrön, télen pedig elég csak rájuk nézni és újra a napsütötte tengerparton érezhetjük magunkat! Évekig garantált kedvenceink lesznek ezek a finom, mégis hangsúlyos darabok. Aranyból és ezüstből is nagyon szépek tudnak készülni…

kep1_10.jpgkep2_11.jpgkep3_6.jpg

Nemes anyagok, gyönyörű formákkal

A luxus teteje.Igazgyöngy, gyémánt, és ezüst-, vagy arany foglalat, a gyönyörűséges tenger- és hullámmotívummal. Pazar!

kep6_4.jpg

Ékszert a hajunknak is!

A hajékszerek, hajbavalók idén sosem látott tündöklésüket élik, bármilyen anyagból és bármilyen formában készüljenek. Hajráfok, hajcsatok minden mennyiségben, sőt még a jó öreg vastag hajgumi is divatosnak számít idén (ki érti ezeket a trendeket...) Miért ne díszíthetnénk akár szépen is a hajunkat, ha már idén minden a hajékszerekről szól? Egy szép fonás, akár egyetlen kagyló, vagy tengeri csillagocska és kész a szuperdivatos, gyönyörű hajkorona!

kep8_2.jpgkep9_2.jpg

Hangsúlyos darabok

Ezek a pofonegyszerű, minikagylókból és hangsúlyos csillagokból álló nyakláncok (vagy kistesóik, a karkötők és bokaláncok) tényleg a legkisebb kézműves tehetség nélkül elkészíthetők. Akár a gyerekekkel is nekiállhatunk megcsinálni egy esős nyári délutánon, 30 perc alatt szuperdivatos és gyönyörű nyakláncot újíthatunk magunknak.

kep11.jpg

Magyar tervezők szépségei

Nagy örömömre magyar tervezőknél is találhatunk ilyen "tengeri kincseket", nagyon tetszenek például a Zemse design elegáns minimál ékszer gyönyörűségei, vagy éppen a Dominikán élő Bartók Melinda "delfinkőből", azaz larimarból készülő tengeri kincsei (nem reklám, csak jó fej vagyok:) és tényleg nagyon szépek).

zemse.jpg

melinda.jpg

Remélem, kedvet csináltam nektek is az idei év nagy favoritjához és készülnek ezerrel az ékszerek a nyaraláson!

Jó kincsvadászatot mindenkinek! Eszti

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr7114693060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása