Hajbavalók nyara

A nagy nyári trendelőrejelzésektől a legnagyobb divatházak nyári kollekcióiig mindenhol láthattuk, de már a fast fashion boltok polcait is elárasztotta a hajbavaló-cunami. Óriás hajpántok, hullámcsatok, kiskendők a hajban, gyöngyös, virágos, csíkos, színes, mindenféle hajdísz kapható, csak győzzünk válogatni! Idén a cipők, vagy a táskák, esetleg a statement ékszerek helyett minden a hajdíszekről szól!

Mutatom az inspirációt:

 

Hullámcsatok diadala

Nem hittem a szememnek, amikor kezdtem felfedezni, hogy idén tényleg óriási divat konkrétan a hullámcsat. Éspedig mindenféle változatban, a feliratostól a csillogón keresztül a gyöngyösig minden. Az eddig elrejteni való „segédeszköz” idén előlépett az első számú, legtrendibb divatkiegészítővé.

kep10.jpg

 

Csak egy csatot!

Az egyik nagyon erős trend idén az egyetlen egy (na jó, esetleg kettő) darab, hangsúlyos, nagy méretű csat. A 90-es évekből visszajött az egyik oldalon (természetesen feltűnő csattal) feltűzött frizura divatja, akár hosszú, akár középhosszú bobból készítjük el.

 kep3_7.jpg

Gyöngyök a hajkoronára

A gyöngy évek óta tartja magát a divatban, idén is velünk marad, szerencsére most nagyon változatos és gyönyörű szép lehetőségeket kapunk a divatozásra, ha gyöngy viselésére adjuk a fejünket (szó szerint). Éljen a kreativitás!

kep1_11.jpgkep2_12.jpg kep12_1.jpg

A takarítónéni hajpántja

Az egyik nagy kérdőjel számomra, mivel idén nyáron egyáltalán nem csak a fesztiválokra, hanem az irodai meetingektől kezdve az elegáns esti partikig mindenhova A-listás lesz a konkrétan takarítónénis hajpánt. Miért, miért, miért??

Viszont ha már ez a divat, akkor egy kis csavarral (hahaha értitek…) ironikusan, de mégis vagányan kombinálhatjuk a menő szettekkel.

 kep11_1.jpgkep5_10.jpg

Kiskendőt mindenhova!

És a kiskendőink a nyakunkból felkérezkedtek a hajunkba. Hajpántként, vagy zuhanyzókonty köré tekerve, fél-copfhoz, vagy kalózosan, esetleg Grace Kellysen az egész fej körül lazán viselve, kötelező kellék a kiskendő, minél színesebb verziókban.

kep7_4.jpg

kep4_9.jpgkep6_5.jpg 

Tengeri kincsek

A nyár tengeriékszer-őrülete a hajunkra is vonatkozik, kagylókból, vagy tengeri csillagocskákból készített hajbavalókkal biztos, hogy szuperdivatosak leszünk!

kep9_2.jpg

Ti milyen alkalomra melyik trendet vállaljátok majd be?

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr8114724827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aaeronika 2019.03.30. 10:23:13

A 2Pac kendő az 'takarítónős' de halott tengeri csillagokkal a hajunkban mászkálni meg menő? Döglött kismacskát ne tegyek a fejemre?

MomLovesDiamonds 2019.03.30. 12:05:49

@aaeronika:
Lehet, hogy az majd a 2020-as divat lesz
süti beállítások módosítása