Óriási trend lett az ezredforduló divatja újragondolva

A 90-es években kezdte hódító útját és velünk maradt az új évezred elején is. Az ezredfordulón a hálóingre emlékeztető fényes szaténruhák ellepték a nyári partykat és a vörös szőnyeges eseményeket is, szinte mindannyiunknak lapult legalább egy ilyen ruha a szekrényében.

Mivel az elmúlt években folyamatosan retro lázban égünk, várható volt, hogy pont ez az őrület nem fog kimaradni a sokadik virágzásukat élő divattrendek sorából. Szóval idén nyáron és ősszel is, aki kicsit is haladni akar a divattal, villant majd valamilyen szaténból készült cuccot!

A kánikulában  pedig kifejezetten jól jött egy ilyen vékony, finom anyag, ősszel pedig istenien rétegezhető. Ráadásul bármi készüljön szaténból, egy kis nyitottsággal és fantáziával a legjobban variálható és legsokoldalúbb kedvencünk lehet!

Íme a szépséges inspirációk:

Szoknya

Első ránézésre kicsit fura, de valójában nagyon jól kihasználható és szinte mindenhez passzol. Szűk, vagy bő fazonban, magassarkúval, vagy sportcipővel egyaránt jól mutat, bőrdzsekivel, vagy óriáspulcsival éppen olyan szép, mint egy pici felsővel (esetleg crop toppal), vagy egy egyszerű sima pamutpólóval.

kep1_18.jpgkep2_17.jpgkep5_15.jpg

Blúz

Konkrétan a tíz évvel ezelőtt szuperdivatos szaténblúzok jönnek újra. Nagyon sajnálom, hogy elajándékoztam a régi kedvenc szaténblúzaimat, mert amellett, hogy a szoknyához hasonlóan ez is szép és jól variálható, most még übertrendi is. Irodába éppen annyira tökéletes, mint pl egy merész hátkivágással a nyári, akár őszi partikra.

kep10_1.jpg

Ruha rétegezve

Tizenöttől harmincöt fokig tökéletes. Akár egy inget, akár hosszú blézert ráhúzva kedvenc szaténruhánk stílusa szuperül alakítható az alkalomhoz és az aznapi hangulatunkhoz.

kep3_12.jpgkep6_9.jpg

Pólóra dobva

Idén ezzel maxolhatjuk ki a trendiség fogalmát. Ízlés dolga, nekem nem a kedvencem, de rengeteg ilyen pólóra rádobott szaténfelsőt látok, és végülis néha nem árt egy kis újdonság... Csak 30 éves korig, léci!

kep4_15.jpg

Szaténruhák

Ha szaténruháról van szó, idén csak egy szabály van: csak minit ne! Helyette egy kicsit hosszabb hálóruhára emlékeztető fazon lesz a legdivatosabb. Magasan sliccelve, hosszú változatban hordjuk és a szivárvány minden színében divatosnak számít majd. Övtáskával, sportcipővel, szandállal, saruval, bármivel jöhet!

kep11_2.jpgkep12_2.jpg

Pici felsők

A "van is rajtunk ruha, meg nincs is" kategória, de az anyag nemessége miatt valahogy mégis elegáns.

kep7_6.jpg

Nadrág

A kedvencem. Már kettőt vettem belőle és még lehet, hogy újabb pajtik jönnek:) Magassarkú szandállal, crop toppal, mellénnyel, vagy szűk trikóval is laza és gyönyörű, egyszerűen maga a tökély!

pants.jpg

Remélem, sikerült kedvet csinálnom ehhez a szépséges trendhez és kipróbáljátok valamelyik inspirációt a gyakorlatban is... Említettem már, hogy a szatén az a trend, amelyik mindenkinek jól áll?

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr3914828428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása