Érdekes férfiékszerek: mezítlábszandál a plázsra

Ha férfiékszerekről van szó, részemről a konzervatív vonalat képviselem: gyűrű, karkötő, óra, esetleg nyaklánc, sluszpassz. Nekem már azt is nehéz volt megszokni, amikor a drogériákban megjelentek egész állványok, „férfismink” felirattal hirdetve púdert, szempillaspirált (!), szájfényt és hasonlókat –mindezt férfiak számára… elképzelve, hogy életem párja hozzám hajolva megcsókolna, de nem teheti, mert elkenődik a rúzsa, és/vagy a szemhéjpúdere….

Szerintem már az is határeset, amikor a pasink a fürdőszobában arrébb hesseget minket a tükör elől, mert minimum háromszor  annyi ideig készülődik, mint mi, a „szebbik nem”!

De úgy látszik, egyedül lehetek maradi elképzeléseimmel, mert a neten böngészve érdekes pasiékszereket fedeztem fel: a lábékszerek, amelyek hölgyeken szép és különleges látványt nyújtanak, megjelennek a pasikon is („barefoot sandals", vagyis mezítlábszandál –ez a hivatalos nevük):

 kep1_24.jpg

 

Valamint rengeteg férfi bokalánc (!!!) kapható... Némelyik egyébként nem is rossz, ha tényleg hajlandóak vagyunk elfelejteni a komfortzónát…

kep5_19.jpgkep4_21.jpg 

Egyébként a mezítlábszandálokat leginkább tengerparti esküvőre szánják, csak mondom, ha valaki erre készülne és stílusosan szeretné a tengerparton az igent kimondani, a vőlegény ezek szerint mezítlábszandál és/vagy bokalánc nélkül el se induljon!

kep2_23.jpg

Általában lávakövekből, gyöngyből, üvegből (!) és kókusz háncsból készülnek ezek a mezítlábszandálok és bokaláncok, esetlenként ezüsttel, korállal, stb kombinálva. Egyébként nem olcsók: a mezítlábszandál párja (mert nehogy egyedül hordjuk ám!) 200 dollár körül mozog! Van normál és strech (hihi) változat is választható :)

Persze itt is megjelentek egy idő után a gagyi alacsonyabb minőségű műanyag változatok, szóval a jó hír, hogy bővül a választék, ízlés, pénztárca és stílus szerint mindenki megtalálhatja a tökéletes mezítlábszandált, akinek ez a vágya.

 kep3_18.jpg 

 

Nektek hogy tetszenek? Szeretnétek a pasitokon (esetleg apukátokon) ilyet?

Esetleg a kettőt együtt: lábravalót, lehetőleg párban, plusz bokaláncot?

 

Mezítlábszandállal, vagy anélkül, mindenkinek szép kánikulai júliust kívánok! 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr8214921658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása