Öt menő ékszertrend az idei fesztiválokon

Az elmúlt fesztiválokon már kimaxoltad a gumicsizma-farmershort-kispóló-övtáska kombót?

Újítanál, de nincs ötleted, hogy mivel dobd fel a legújabb fesztiválszerkódat?

Íme az inspirációk, "fentről lefelé":

 

Hajékszerek

Felejtsük el az unalmas virágkoszorút és hajpántokat, idén a hajfonatoké és a hajékszereké a divat!

Long bob hosszúságtól (de igazán ügyesek készítenek akár rövid hajból is) jöhetnek a minél különlegesebb fonatok. Persze nem csak magukban, hanem karikákkal, csillagokkal, kövecskékkel, mindennel díszítve! A lehetőségek végtelenek, irány a youtube és a hajfonós videók!

haj2.jpg

Bevállalósok rátesznek egyet és befestik, vagy legalábbis befújják a copfokat csillogós (ideiglenes) hajfestékkel. Divatban már nem annyira, de hajfonatban idén még menő az unikornis szín…

haj1_1.jpg

Ha teljesen tehetségtelenek vagyunk a hajfonáshoz, akkor maradnak a hajtetkók, vagy a basic szint, amikor egyszerűen csak minél több hajcsatot feldob az ember a hajába és voilá, fesztiválkészek lettünk!

haj3_1.jpg

 

Vállékszer

Hétköznapra kicsit sok, de fesztiválra szinte szolid, a vállékszerek viselete. Atléta, vagy pici (ujjatlan) crop top, vállékszer, farmershort, gladiátorszandál–más nem is kell!

vall1.jpgvall2_1.jpg

 

Testékszer

Idén mindent szabad. Testláncok, test”hámok”, csillogó kövek, arany és bőr –minden lesz. Személy szerint én ebben is az arany középutat képviselem, azaz szerintem legyen szexi, de ha nem muszáj, ne nevetséges –szóval egy egész „lószerszámnyi”testhám helyett nekem jobban tetszik egy crop top alól kilátszó, vagy akár fürdőruhán csillogó arany, vagy ezüst testlánc (bár a csillogó kövek persze minden mennyiségben jöhetnek…)

kep2_24.jpgkep1_25.jpg

 

Combékszer

Már tavaly is láthattuk, de annyira szép és különleges, hogy idén is a lábunkra vele!

kep4_1.jpgkep5_1.jpg

 

Bokalánc és „mezítlábszandál”

A bokaláncot sajnos kezdjük elfelejteni, pedig szerintem gyönyörű! Idén kagylókkal díszítve igazán menő. Feltűnőbb tesója, a „mezítlábszandál” pedig nem kérdés, hogy fesztiválra való!

kep2_3.jpg

 

Fesztiválra fel, nagyon jó bulizást mindenkinek! 

(Mondjuk a nagy klasszikus "fesztivál-feszt igyál" helyett feszt csillogjunk inkább, ha másnap is ragyogni szeretnénk...)

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr6614941848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása