Zokni-szandál télen? Menő!

Kedenc nyári szandáljaidat téliesítenéd? Esetleg szeretnél valami igazán izgalmasat villantani (szó szerint) az unalmas őszi-téli napokon is? Vagy csak eleged van a télen kizárólag fekete-szürke „street style” látványból?

Íme egy fillérekből megvalósítható és igazán bevállalósoknak való őszi-téli divat: villants zokni-szandál kombót!

Íme az inspirációk:

 

Klasszik: zokni & szandál

Az idei „platformos szandál utánérzés” divatja igazán kedvez ennek a trendnek! Amellett, hogy a platformozás trendi és ráadásul magasít (egyenlő karcsúsít), az egészségünknek is kedvez, hiszen nem fogunk felfázni a téli mínuszokban a papírvékony szandál talpainkon. Jöhet minden, ami meghökkentő: sportzokni elegáns szandálhoz, neon a maximumon, vagy az idei tél másik óriási trendje: a minél csillogóbb! Köveket a zoknira, vagy legyen akár flitterekből az egész! Idén egyszerűen semmi nem lehet túl sok.

Katt a galériára a képekért!

 

Zokni és magassarkú

Egy picikét melegebb, mint a nyári „két pántocskából álló” szandál, plusz ultranőies a klasszik tűsarkú cipő. Ha unjuk harisnyával, jöhet a „trendtuning” zokni hozzá (persze télen azért vegyük fel hozzá a harisnyát is, megfagyás ellen, plusz tovább variálva így a lehetséges kombinációkat).

 Katt a galériára a képekért!

 

 

Nadrággal

Valamiért mindenki szoknyával hordja a zokniszandált, gondolom úgy feltűnőbb. De pont a nadrágos kombináció ideális, ha éppen csak egy picit szeretnénk visszafogottabb, mégis trendi (és nem utolsósorban meleg) szettet magunknak. Itt igazából bármilyen zokni jöhet bármilyen fajta cipővel és nadrággal, próbálgatni kell, hogy lehetőleg azért a végén a szemnek legyen kellemes az összhatás.

kep3_27.jpgkep4_28.jpg

 

Hosszú zokni

Egy icipicit rendhagyóbb zokniszandál kombó, nem a klasszikus bokazokni – tűsarkú szandál páros. Idén bejönnek a kicsit hosszabb zoknik, amelyek egészen hasonlóak a majd télen következő harisnya –miniszoknya -combig érő zokni  nagytesóhoz. Vádliközépig érő, minél mintásabb-színesebb-csillogóbb-feltűnőbb, annál jobb, és egy körömcipő, vagy bokacsizma: hello ultramenő és különleges look!

kep1_36.jpgkep2_34.jpg

Nos, melyik lett a kedvenc zokniszandál trendetek? Melyiket vállalnátok be és hova vennétek fel ilyesmit?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr6915301594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyikk 2019.11.11. 23:24:15

Macit is húzni kell hozzá, arra meg valami rövid szoknya-ruha....

MomLovesDiamonds 2019.11.11. 23:30:34

@nyikk: Ok, írhatok róla egy cikket:))
süti beállítások módosítása