Sejtelmesen szexi ez az ultranőies divattrend

Bár az idei tavaszi divatot esélyes, hogy úgyahogyvan buktuk (hacsak nem az otthoni tükörnek szeretnénk trendi formát mutatni), szóval elő egy kis optimizmust és lássuk, mi várható tavasz végén, nyár elején!

A tél végén már megjelenő „átlátszó trend” velünk marad egész tavasszal, és nyárra is. Hűvösebb napokra és esti programokhoz kiskabáttal, blúzokkal, 40 fok fölött pedig nyári ruhácskákkal, átlátszó betétekkel érkezik majd őátlátszósága.

marchesaoscarlorenzoseraf.jpgkabat.jpg

Idén a "kevesebb több" a jelszó, vagyis kevesebb anyag, több átlátszósággal… Sifon és tüll ingek, organza topok, ruhácskák minden mennyiségben, esetleg csipkével kombinálva. Ezek a légies darabok nagyon szépek tudnak lenni, sokan mégis tartanak tőlük, sőt még a bevállalósabbak is inkább fesztiváltrendnek tudják elképzelni. Persze megfelelő kombinációkkal (ha elfelejtjük a freestyle-t:) és aláveszünk minimum egy melltartót, vagy egy pici topot) akár hétköznap is viselhetők, alkalomra, nyári partikra, nyaralásra pedig mindenképpen.

Nézzük a legmenőbbeket!

 

Átlátszó betétek

Fehér és világos ruhák, stratégiai helyeken átlátszó betétekkel. Végre nem a „mindent kiteszünk” elv alapján lehet csak öltözködni, ha szexin akar kinézni az ember, hanem egy kis fantáziát és játékosságot is belevihetünk a szettbe –plusz pont, ha sikerül elegánsnak is maradni.

Testszínű, és/vagy nem kilátszó fehérneművel, léci!

feher.jpgfeher2.jpgruhapasztell.jpg

 

Színes ruhák, felsők

Általában azért az átlátszós blúzokkal és ruhákkal is lehet komfortzónában maradni, ha például csak az ujja (már ha van), esetleg a háta látszik át.

szinesruha2.jpgszines_1.jpgatlatszo1_1.jpg

 

Fekete

Igen, jöhet a fekete akár nyárra is, a kulcs itt is a kreativitás, azaz fantáziafüggő, hogy hova kerül a ruhára az átlátszó betét. Szigorúan fekete fehérneművel!

fekete2.jpgfekete3.jpgfekete1.jpg

 

Végül pedig egy igazi iskolapélda, hogyan is kell ezt csinálni! A zseniális (grúz származású) brit tervező, David Koma már a 2019-es tavaszi ready to wear kifutójára rengeteg átlátszó betétes ruhácskát küldött. Bármelyik megállja a helyét egy blézerrel akár irodában is, hát még egy medencés partin... Egy szó: Bravó!

davidkoma2.jpgdavidkoma1.jpg

 #maradjatokotthon és vigyázzatok egymásra! Közben pedig maradjatok képben a trendekkel!

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr815536080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása