Pizsamát az utcára!

Bár az elmúlt években a nyarak nyomokban már tartalmazták ezt a trendet, láttunk itt-ott „pizsamanadrágot”, kimonófelsőket, vagy éppen hálóingszerű selyemruhákat a streetstyle-ban, a maga teljességében viszont most ért el hozzánk a „pizsamát az utcára!” divatja.

Abszolút beleillik az athleisure stílusba, laza, újító és pimasz. Bár a pasik általában nem rajonganak érte, mégis nagyon gyorsan igazi kedvenc lett.

Mutatok pár inspirációt, ha szeretnétek beépíteni a pizsamát a ruhatáratokba, éspedig lehetőleg csinosan, esetleg szexin kombinálni.

Katt a képre a galériáért!

 

 

Ha elegánsnak és trendinek szeretnénk látszani, a kiegészítők kulcsfontosságúak. Napszemüveg, szép (magassarkú) cipő, különleges táska, statement ékszerek, mind jöhetnek! A sziluett lehetőleg ne legyen oversize, hogy még véletlenül se gondolja senki, hogy a hálóból egyenesen az utcára rohantunk, hanem törekedjünk a karcsú és strukturált sziluettekre. Plusz egy blézer, dzseki hozzáadásával pedig még egyet lehet emelni az elegancia-faktoron.

kep1_47.jpg

Mintákban idén igazából minden jöhet, a burjánzó virágmintától a retro absztraktig, de menő a csíkos, geometrikus, vagy éppen az egyszínű, minta nélküli pizsama is. Az anyagok nemességére pedig érdemes különösen figyelni, a téli ormótlan flanelek helyett selyembe és szellős szaténba bújni.

kep3_36.jpg

Egyébként ha még csak ismerkedünk a trenddel, a „pizsamaszerű részletek” jó alternatívák lehetnek, akár a selyempizsamafelső ceruzaszoknyával, póló pizsamás palazzo nadrággal, stb. De persze az igazi trendszetterek ezt is kimaxolják és tetőtől talpig pizsamában mutatkoznak. Go big, or go home, nem igaz?

kep5_32.jpg

Nem véletlen, hogy a fashion week-ek übertrendi közönsége is azonnal megszerette a pizsamadivatot (ennek egyébként gyakorlati oka is lehet, hiszen ha valaki naponta megnéz akár 10-12 show-t, többségét picike székeken kuporogva, mi lehet jobb választás, mint egy szuperkényelmes pizsama, ami ráadásul egy különlegesebb stylinggal kifinomultnak és elegánsnak is tűnik?)

kep4_36.jpg

Napjaink home office-os világában pedig még inkább érvényes ez a logika, hiszen jól öltözötten jobban is dolgozunk, a legjobb rész pedig, hogy még akkor sem kell átöltözni, amikor itt az ideje valóban ágyba kerülni :)

kep2_44.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr7916009540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.07.19. 14:35:44

Csak a lusta ember használja a cenzúrázó, hazug face bookot Tudom ön nem, aki használja ostoba!
süti beállítások módosítása