A barna árnyalatai az őszi-téli divatban

Még sosem volt ennyire szükségünk a nyugalomra és harmóniára, mint a mostani bizonytalan időszakban.

A divatban is felértékelődtek a kiegyensúlyozott és megnyugtató barna árnyalatai: idén ők a legmenőbbek!

kep8_18.jpg

Lehet, hogy a járvány okozta bezártság miatt értékelődtek fel szemünkben a természet színei, vagy egyszerűen csak az ősz ilyen: vonzódunk a földszínekhez, a nyugalmat és harmóniát sugárzó szettekhez, a szépséges karamell, kávé, dió, csoki és gesztenye árnyalatokhoz (és ez nem egy sütiblog, hanem csakis a divatról van szó).

A kiszámíthatósága és természetessége mellett a barna megannyi árnyalata csodásan kombinálható: akár a rokon árnyalatok egymással való vegyítésével, akár a komplementer színpárok harsány ellentétével, vagy az édeskés pasztellek tompításával próbálkozunk, idén a barna árnyalatai biztos sikert és rengeteg bókot hoznak nekünk!

kep9_12.jpgkep7_23.jpg

A natúr tónusok az idén meghatározóak, most igazán izgalmas árnyalatok kerülnek előtérbe.

Íme a szépséges inspirációk:

Klasszik télikabát ellentétesen

Végy egy klasszik egyenes fazonú, valamilyen barna árnyalatú téli szövetkabátot, vegyítsd visszafogott fekete-fehér-szürkékkel, és tadammm!  Elegánsan, vagy szuperlazán is erőlködésmentesen lehetsz trendi és különleges. A farmer, vagy a monokróm outfitek  társaságát is imádja kedvenc barnánk, szinte mindennel, de tényleg mindennel kombinálhatod, ha a szett nem több, mint 3 árnyalatból áll.

kep1_55.jpgkep2_52.jpgkep3_44.jpg

Teddy macik ölelése

Az ikonikus teddy kabát még jó pár évig velünk marad a divatban, ideje beszerezni egyet! Ez nem vásárlás, hanem befektetés, télen pedig az egészségünk védelme:) Vegyünk alá bármit és kész vagyunk!

kep4_43.jpg

Stílusos és elegáns színkombinációk

Akár egy élénk árnyalatot, akár egy hangsúlyos mintát (pl az idén mindentvivő kockásat) választva hozzá a barna hozza a szintet: összeszedetté és komolyan vehetővé teszi az outfitünket, anélkül, hogy bárkinek is eszébe jutna az „unalmas” szó.

kep5_39.jpgkep6_30.jpg

A barna és az állatminta

Ez a kombináció megérdemel egy külön bekezdést. Nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy se „túl sok”,  se túl „rejtőszínű” ne legyen a szettünk, annál inkább különleges és menő. De ha egyszer ráérzünk, akkor 20-90 éves korunkig velünk maradhat a mindig divatos állatminta, amit mindennel is kombinálhatunk, kedvenc bézseinkkel és barnáinkkal például szuperül működik.

kep10_7.jpgkep11_7.jpg

Magyar tervezők

Nagy örömömre a magyar tervezők is szeretik idén a barna árnyalatokat. Arannyal, földszínekkel, feketével stb kombinálva nagyon erős idén a felhozatal, csak győzzünk választani!

kep13_1.jpg

 

 

 

Képek köszönettel a Pinterestről, magyar divat: Elysian, Amnesia és Nubu

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr1916280880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robiekin · http://megfizethetetlenegeszseg.blogspot.hu/ 2020.11.11. 18:38:14

Asszem marad a kapucnis pulóverem, szóval most barnát kell vennem? :)

MomLovesDiamonds 2020.11.11. 23:16:54

@Robiekin: viseld szövetkabáttal és magassarkúval
süti beállítások módosítása