Vicces és szexi a Versace vadonatúj fürdőruhakollekciója

A bezártság miatt már nem is emlékszel, hogy milyen úgy igazán nyaralni? Az özönvízszerű esőktől el sem tudod képzelni, hogy a tízhónapos őszünk után idén is lesz még nyár?

Kezdj fokozatosan! Mondjuk repülj el képzeletben Liguria csodás partjaira, az azúrkék tenger melletti szikrázó napsütésbe, egy csábító olasz hétvégére…

 kep1_61.jpg

Elég csak rápillantani a Versace idei „La vacanza mini”, azaz „minivakáció” nevű kapszulakollekciójára, a színes és dögös fürdőruhák máris elhozzák nekünk az igazi latin életörömöt, szexi és vidám feelinget, amit egy forró nyári, beachen töltött nap ígér.

https_hypebeast_com_wp-content_blogs_dir_6_files_2021_05_versace-la-vacanza-campaign-resort-beach-summer-capsule-11.jpg

A tenger látványvilágára épülő kapszulakollekció igazi színbomba: hozza a Versace- kötelezőt a sok-sok tűzpiros, napsárga, égszínkék és fűzöld, természetesen rengeteg arannyal vegyítve.

Tengeri csillagok kagylók, korallok, az ikonikus Greca-elemekkel kombinálva, mindenhol, a fürdőruhákon és kiegészítőkön, sőt még a férfi (és gyerek)rukollekcióban is.

kep5_43.jpg

És hogy tényleg egy szempillantás alatt a tengerparton érezhessük magunkat, a divatház egy játékos és optimista kampányfilmet is készített. A Versacéra annyira jellemző merész és színes esztétika és az igazi luxus életérzés természetesen ebben a filmben is megjelenik, de nagyon vicces és laza formában. Szeretnél szexi modelleket viccelődni látni? Íme:

 

 

„Ezzel a kampányfilmmel valami vicceset, szórakoztatót akartam létrehozni, amely megragadja a vakáció szellemét. Mindannyian hiányoljuk az utazást. Hiányzik az izgalom, hogy egy új helyen lehetssünk, találkozhassunk a barátokkal és megoszthassuk az élményeinket. Ezek a video arról szól, hogy élvezzük az életet és szabadok legyünk. A végtelen lehetőségek nyári érzését akartam átadni”- mondta Donatella Versace a La Vacanza kollekcióról. 

wov-la-vacanza-2-1-190521-desk.jpghttps_hypebeast_com_image_2021_05_versace-la-vacanza-campaign-lookbook-release-info-003.jpgversace_01-770x470.jpg

Boldog ráhangolódást mindenkinek és csakazértis csodás nyarat nekünk! Eszti

 

Képek köszönettel innen: vogue.it
 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr9316566280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása