Különleges, trendi sminkek a nyári partykhoz

Az csak természetes, hogy ami most következik, azt  kizárólag mások elmesélései alapján tudom, semmi személyes tapasztalat:), de nyári estéken, járva a pesti és balatoni szórakozóhelyeket, open air „kocsmákat”, kávézókat stb., a lányok sminkjénél (úgy nagyjából 20 és 50 év között),  két trendet figyeltem meg figyelhető meg:

  1. natúr a tetőfokon: vagyis partysmink egyenlő szempillaspirál, esetleg szájfény. Ehhez néha társul egy olyan outfit, amely bugyivillantó (szerencsésebb esetben:) ) szoknyavagymi és icipici crop top párosa, cipő opcionális, lehet a flip floptól a 15 centis magassarkú csillogós szandálig bármi.
  2. szuperfüstös szem, arckontúr a felismerhetetlenségig, legalább 12-es műszemilla, natúr matt, esetleg piros rúzs (összesen 3 kg), ehhez sokszor felpumpált száj és póthaj. Ruházat lásd fent.

Nyilván sarkítok, tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne vegye magára és stbstbstb, viszont abszolút hiányolom azokat a trendi, fantáziadús, akár feltűnő, de mégis igényesen elkészített sminkeket, amik két dekával több kreativitást igényelnek a „füstös szem-erős szemöldök-matt rúzs” kombó elkészítésénél.

Íme három friss, garantáltan különleges és mégis (szerintem) ízléses trend, ha valami tényleg feltűnőt szeretnétek: 

Gyöngyöket az arcunkra! 

Az alábbi képek nyilván inspirációk, szóval nem muszáj egy egész óceán gyöngykészletét magunkra dobni egy sima szombat estén, de ezek a sminkek szerintem egyszerűen gyönyörűek. Inspirációnak kiváló, az elkészítésében csak a kézügyességünk és a fantáziánk szabhat határt.

kep2_71.jpgkep1_76.jpgkep3_60.jpgkep4_55.jpg

 

Virágok minden mennyiségben 

A divatoldalak, magazinok, stb próbálják a kétezres évek trendjeit ránk erőltetni, de street styleban ezt a nagy nosztalgiát (még) nem igazán látom. Viszont egy virágos smink a farmertől a horgolt dolgokig (ami viszont tényleg nagy őrület lesz idén) kb mindenhez megy. Itt is, a fokozatosság és önazonosság a titok, vagyis ha visszafogott make upot szeretnénk, akkor csak 1-2 szirmot az arcra, nyakra, vagy a kulcscsontunkra, de ha megőrülnénk, akkor miért ne?

kep5_51.jpgkep6_42.jpgkep7_32.jpgkep8_29.jpg

 

Grafikus vonalak, minták 

A picikétől, akár az egész arc-nyak vonal díszítéséig. Elég akár csak egy kis pötty a szem közelébe, máris feltűnőbb és extrább a smink, de a bátrak persze vonalazhatnak, ahova csak akarnak, egészen a magazin-editorialba illő művészi „arcrajzokig”. Nyáron szerintem, főleg este igazából mindent szabad, azzal pedig pont senkinek nem ártunk, ha picikét "vonalasabb" a sminkünk, hát mi bajunk lehet?

kep9_21.jpgkep10_16.jpgkep11_15.jpg

 

Remélem, sikerült adnom egy kis inspirációt és elindítani titeket a bátrabban sminkelés irányába:)

Koktélt a kézbe, koncepcióban tartott outfit és irány a nyári éjszaka!

Bevállaljátok?

Kellemes nyári estéket, sok bókot nektek!

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr2917830307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása