Stílusos baba-mama outfitek őszre

Ez az a műfaj, amit nagyon nehéz jól csinálni, de ha sikerül, akkor nagyon szép, stílusos és vagány tud lenni egy-egy összehangolt baba-mama, vagy anyuka-gyerek outfit.

Ha borzasztóan erőlködünk és teljesen ugyanolyan ruhába öltözünk a csemeténkkel, akkor vagy túl gyerekes, vagy túl felnőttes, plusz még erőltetett is lesz az összhatás.

Ráadásul baba/kisgyerek esetében azzal is számolnunk kell, hogy esetleg leeszi-összepiszkolja-elszakítja stb. a gondosan összeállított ruháját (mármint a gyerek), így nem árt, ha könnyen cserélhetőek az egyes darabok.

Íme pár példa, ami szerintem jópofa, és/vagy stílusos:

Kiegészítők

Talán ez a legjobb párosítás szerintem, aranyos és pofonegyszerűen cserélhető, variálható. Egyforma sapkából tuti beszerzek egyet-kettőt a téli szezonra!

outfit3.jpg

outfit4.jpg

 

Pólók

Egyre több helyről rendelhetünk, vagy nyomtathatunk is magunknak anya-baba pólókat, jópofa feliratokkal, nekem nagyon tetszenek. Persze ha magunknak nyomtatunk, akkor mindig kérdéses a végeredmény, jobb ezt profikra bízni:)

Akár egy-egy konkrét alkalomra is kitalálhatunk valami jó kis feliratot, a jeles alkalom után pedig mehet a póló-páros az otthoni játszós ruhák közé :)

polo.jpg

outfit2.jpg

 

Teljes outfit

A magasabb szint. Itt már nagyon vékony a határ a szép és a nevetséges között.

Az én kedvencem, amikor színben tartott az outfit és csak egy-egy hasonló darab van rajtunk. De elismerem, hogy jól néz ki pl a farmer-bőrdzsekis vagány mama-fiú páros is :)

outfit5.jpg

outfit6.jpg

 

Nektek melyik a kedvencetek?

 

Képek köszönettel a Pinterestről

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr5812803996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása