3 vadonatúj őszi farmertrend

Megunhatatlan farmer kedvenceink idén igazán megújulhatnak! Három színes, különleges, jópofa új trend jelent meg a street style-ban, mindhárom igazi jolly joker lehet!

Hímzett

Szinte bármit ráhímezhetünk idén a farmerünkre, kimaxolhatjuk akár a minden évben visszatérő etno mintát, vagy rádobhatjuk a 80-as évek inspirálta képregénymotívumokat, de a Van Gogh-festmény repro is jól mutat :)

himzett1.jpg

himzett2.jpg

 

Feliratos

A mindent elárasztó feliratos pólók divatja után idén a farmerünkkel üzenünk! A fast fashion üzletek tele vannak jópofa feliratos farmerekkel, de az online boltok is elárasztanak minket a hatalmas kínálattal. Kis keresgélés után igazán egyedi, akár diszkrét, akár vicces darabokat is lehet találni.

felirat1.jpg

felirat2.jpg

 

Csillogó

A gyöngyös farmerek mellett a csillogós, díszített, akár giccsbe hajló trend is nagyon erős idén. Strasszok, flitterek csillognak-villognak rajtunk, hogy feldobják a borongós őszi napokat.

csillogo1.jpg

csillogo2.jpg

Csajok a kötelező tetőtől talpig fekete mellé idén újítsunk egy kicsit! Elő a csillogó kövekkel, vagy a hímzőcérnával és varázsoljunk egy kis egyéniséget és jókedvet a megjelenésünkbe;)

 

Képek köszönettel a Pinterestről
 

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr8612872370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása