2018 téli divattrend, amit te is követni fogsz!

Tavaly már valamennyire mutatta magát… Egy-egy boltban már láttunk egy-két, vele díszített kabátot, sapkát, de még inkább csak mosolyogtunk rajta, és csak titokban barátkoztunk ezzel a trenddel, idén viszont már egyszerűen megkerülhetetlen!

Hello te csodálatos műszőrme!

Ahogy a divatban mostanában látjuk, ha egy-egy trend megjelenik, akkor aztán nem csak szerényen elbújik a választékban, hanem egyszerűen mindenhol ott van! Így van ez a műszőrmével is, a sálaktól a pulcsikig, a szoknyáktól a telefontokokig mindent azzal díszít idén, aki kicsit is divatos akar lenni.  

A nagy klasszikus természetesen a kabát, a legvékonyabb parkáktól a szépséges szövetkabátokon át a vastag téli bundákig millió módját látjuk a (mű)szőrme díszítésnek.

foto4.jpg

Idén jópofa újdonság, hogy egyre több pulcsit díszítünk műszőrmével –én a magam részéről imádom ezt a trendet, mivel a babák nagyon, de nagyon szeretik az ilyen puha textúrákat, a szintén régi-új divat bársony mellett ez a másik nagy kedvencem.

foto1.jpg

foto2.jpgDe ha szeretnénk kimaxolni a trendiséget, akkor nem állunk meg félúton :) elő a telefontokokkal, táskákkal, magassarkú (!) cipőkkel és egyszerűen mindennel, mert ha feldobjuk egy kis –minél színesebb!- műszőrmével, akkor még a nagyi régi otthonkája is ultradivatos lehet!

Persze mint minden divattrenddel, ezzel is érdemes ízlésesen, nem túlzóan bánni, bár ha kellő öniróniával közelítünk hozzá, akkor „viccesen sikkes” is tud lenni, ha odafigyelünk a minőségre.

foto3.jpg

Idén a divathetek is beszálltak a műszőrme-őrületbe, én pedig egyszerűen beleszerelmesedtem az olasz Ermanno Scervino csodálatos munkáiba… Mesterien keveri a muszlin és selyem ingeket, vagy éppen a virágos nyári ruhákat a színes (valljuk be, kissé csicsás) műszőrmével, az eredmény pedig lenyűgöző!

A kabátokon is csak jelzésszerűen jelenik meg a szőrme és mégis meseszép, játékosan elegáns lesz a végeredmény.

ermano.jpg

Egy szó: álomszép!

Kedves Ermanno, bármelyik munkádat nekem adhatod:), kedves műszőrme, téged pedig szeretettel várlak a gardróbomba :)

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr6612942457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása