Őket imádjuk ősszel: geometrikus ékszerek

A nyári rétegezős, csillogós és fesztiválos-etnós divat után az ősz elhozta nekünk a legújabb őrületet:

Idén ősszel a grafikus-geometrikus ékszereket imádjuk!

GrapFul2

Hatalmas méretek, letisztult formák, kevés minta, ám annál több csillogó felület: a minimál stílusú, óriás geometrikus ékszerekkel még a legegyszerűbb „hivatali” ruhánkban is divatosnak és formabontónak érezhetjük majd magunkat!

GrapFul1GrapFul3

Persze ez is utánérzés, a 90-es években már hordtunk vállig érő óriás fülbevalókat, hatalmas karikákat, tonnányi karkötőt, óriás ezüst, fa és minimál ékszereket.

Szerencsére napjainkban már sokkal jobb minőségben elérhetők ezek az ékszerek, a pehelykönnyű súly mellett azon sem kell aggódnunk, hogy elszíneződik, vagy oxidálódik az új kincsünk, a 80-as, 90-es évek színes műanyag óriásékszerei pedig hálistennek egyáltalán nem jelennek már meg a trendek között. Ehelyett abszolút az arany és főleg az ezüst szín dominál majd.

GrapHand1

További pluszpont a geometrikus kedvenceknek, hogy nem kell belőlük nagyon sokat megvenni, egy-egy feltűnő darab sokáig elkísér most minket és ahelyett, hogy unalmasnak számítana, ha többször is bevetjük, ahelyett inkább „védjegyként” csak erősíti a stílusunkat.

GrapBross

Ennek ellenére ha valaki kedvet kapna ipari mennyiségben beújítani a szezon trendjét (én! én!) most igazán költséghatékonyan megtehetjük: a couture után, ahol főleg szintén a formabontóbb divatházak szeretik idén ezt a trendet, mint pl a Marni, a Rag&Bone, vagy a Celine, már a fast fashion boltokban is szebbnél szebb darabokat találhatunk: érdemes benézni a Mangóba, vagy éppen a Parfoisba és garantáltan nem távozunk üres kézzel :)

GrapCouture

Legyen valami kellemes is az iskolakezdésben, még akkor is, ha a matekórára gondolunk…

Geometriára fel csajok!

GrapHand2

 

Képek köszönettel a Pinterestről

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr3513049160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása