Vadítóan szexi, mégis elegáns nyári divattrend

Az elmúlt év(ek)lezárásai és otthoni „szettjei” után (amik legtöbb esetben macinaciból és hoodie pulcsiból, esetleg néhanéha zoom-kompatibilis „rendes” felsőből álltak), nem csoda, hogy szívesen frissítenétek a gardróbot.A szakértők szerint várható az is, hogy nyáron egy picit átesünk a ló túloldalára és annyira szeretnénk végre tündökölni és egyáltalán: élni, hogy igazából minden túlzás jöhet. 

Egy kedves, vicces nyári trend, a horgolt minta szuper példája ennek a túláradó életörömnek. Egy csipet retro, színkavalkád és egy kis „dög”: ugye mondani sem kell, hogy a horgolt minták már egyáltalán nem a nagyik keze alól, „nagyis ízléssel” készülnek? 

Íme néhány csodás inspiráció: 

Fesztivál 

Nyáron végre remélhetőleg lesznek már fesztiválok, ahova egyszerűen tökéletes egy-egy horgolt nyári felső, esetleg szoknya, vagy kisruha. Némelyik horgolt „top” csupa lyuk, esetleg igazából csak néhány madzagból áll, de végülis miért ne? 

kep5_0.jpg

 

Nyári ruhák

Klasszik, retro, színes, "különc", vagy éppen homokszínek árnyalataiban játszó szuperminimál, minden jöhet idén nyáron, csak horgolt legyen! A medence partjától a városi sétán keresztül az "ünneplősig" rengeteg stílusba szuperül illik kedvenc horgolt trendünk.

Katt a képre a galériáért!

 

 

Nyári esküvők 

Lehet ám ezt a horgolt trendet visszafogottan is viselni kéremszépen! Egy nem kihívó, ám annál különlegesebb horgolt szett garantáltan vonzani fogja a bókokat, a horgolt menyasszonyi ruhák pedig egyszerűen álomszépek tudnak lenni!  

kep9_13.jpgkepm.jpgkep2_59.jpg

Fürdőruhák 

És minden, ami beachwear. Bikinik, egyrészesek, shortok, croptopok, „kimonók”… a sor szinte végtelenségig folytatható. 

kep1_64.jpgkep10_9.jpgkep3_50.jpg

Couture 

Természetesen a legnagyobb divatházak sem maradhattak ki a retro flow-ból. Balmain, Marc Jacobs, de még a McQueen ház is inspirálódott a szép és elegáns horgolt variációkból. 

kep11_9.jpgkep12_6.jpg

Felsők, szoknyák 

Ha mégsem akarunk tetőtől talpig makraméba öltözni, akkor íme pár gyönyörűséges felső, szoknya, stratégiailag elhelyezett kivágásokkal...

kep4_47.jpgkep01_2.jpgkep13_3.jpg 

Ibiza, Mykonos, Balatonfüred, forró nyár, jöhettek! Hozzáadtuk a kellő színt, textúrát és szexis játékosságot a nyári gardróbunkhoz, szóval felkészültünk:)

kep8_21.jpgkep14_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr1416589682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása