Túl szexi: nyári top trend kánikulában és a hűvösebb napokon

Giga gyöngyöket a topokra! És mást nem, köszi –ez az idei nyár mottója.

Egymáshoz rögzített közepes, vagy nagyobb, esetleg egyenesen óriás méretű gyöngyök alkotják ugyanis kizárólag az idei (szó szerint) legforróbb topokat: gyöngyfűző szakkörösök és kreatív hobbisok előnyben, az idei nyár top trendjéhez!

Hol van már a gyöngyöket nagyisnak, divatjamúltnak csúfoló régi „dínós” hozzáállás?

Egy igazi fashionista idén feltúrja a nagyi szekrényét, végigjárja a város menő vintage boltjait, felvásárolja a diy kreatív boltokban az összes gyöngyöt, amit csak találni és begyűjt annyi, de annyi gyöngyöt, amennyit elbír, illetve amennyi a gardróbba befér.

Mutathatom az inspirációkat?

 

Magában

Egy (pár) gyöngy és más semmi.

Hosszú nadrághoz, palazzóhoz, farmerhez, miniszoknyához, és kb bármihez szuperül párosítható gyön(g)yörűségünk, egy a lényeg, hogy az alj magas derekú legyen.

kep6_43.jpgkep5_52.jpgkep7_33.jpg

 

Topra dobva

Blézer, vagy ing tetejére dobva, vagy egy teljesen basic fehér pólón is csodásan mutat kedvenc gyöngyösünk. Az irodától a nyári szabadtéri koncertig, vagy akár esküvőre is tökéletes az új gyöngytop, amikor egy kicsit kreatívabb megjelenést szeretnénk.

kep1_77.jpgkep3_61.jpgkep2_72.jpgkep4_56.jpg

 

Csillogósan

A fehér és színes gyöngyök mellett a drágaköveket imitáló társaik is felkérezkedtek a top trendek listájára: idén imádunk mindent, ami csillog, például az átlátszó gyöngyszemekből álló „hálós szoknyákat” (természetesen magukban, majd ráérünk ősszel fáradni azzal, hogy harisnyát, farmert, vagy csizmát húzzunk alá)

kep8_30.jpg

 

Drágaköveket a topokra!

Megjelennek az ingeken, blézereken (esetleg ezek alatt!) az óriásgyöngyök mellett a csillogós, drágaköves felsők, annyira kreatívan, ahogy csak bírjuk idén. Egy napszemüveg kollekciót hozzá, léci!

kep12_12.jpgkep11_16.jpg

 

Ragyogjunk natúran!

Vagyis nem kell top, esetleg fehérnemű idén, elég egy drágakövekből applikált háló, és kész. Feltűnőnek feltűnő, mondjuk napozni nem érdemes benne, ha nem áll szándékunkban úgy lesülni, mint egy ponty, amit most vettek ki a szatyorból.

kep10_17.jpg

A Balmain például mestere ennek: szuperszexi, ragyogó és látványos szettek, glitter-túladagolás nélkül.

kep14_6.jpg

 

Ragyogó nyár végi napok

A divathetek már évek óta felfedezték maguknak (mivel a divatszerkesztők és influenszerek már kb nem tudnak mit kitalálni, hogy minél feltűnőbb, látványosabb, fotózhatóbb outfiteket állítsanak össze maguknak a bemutatókra), most az utcai divatba is beszivárog a „rétegezett csillogás” koncepciója… Mértékkel alkalmazva mindig jól jön egy kis ragyogás, szóval miért ne?

kep13_7.jpg

 

Nos, hogy tetszik a top nyári őrület?

Kivel futhatok össze a bizsuboltokban, és a gyöngyfűző workshopokon?

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr1517893525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása