Hogyan fogyjunk öt kilót tíz perc alatt? A nadrágkosztüm dicsérete

Bár már a 30-as évektől hordanak a nők nadrágot, a női nadrágkosztüm fogalmát 1966-ban Yves Saint Laurent hozta be a köztudatba, ekkor mutatta be ugyanis a “Le Smoking” nevű kollekcióját.

Azóta megszámlálhatatlan alkalommal jött és ment a divatból, de igazán sosem fogjuk elfelejteni, ugyanis az egyik legjobb „kaméleon” ruhadarabunk.

kep1_6.jpg

Stílusos és karcsúsít, öltöztet és a hangulatunk szerint variálható –kihagytam valamit?

Ó igen, reggeltől estig tökéletes, tehát nap közben az irodában a legszigorúbb főnök sem köthet bele, de estére ha egy szép felsővel, vagy akár buliba egy crop toppal vesszük fel, akkor is szuper.

Idén tavasszal szerencsére kimaxoljuk a retrót és a nadrágkosztüm megint ultradivatos lesz, végre letaszítja a trónjáról az egyáltalán nem praktikus overált.

Mutatom a legszebbeket:

Variációk szürkére

Kezdjük az alapoknál! Komfortzóna a maximumon, szürke nadrágkosztüm, csak hogy végre elfelejthessük a feketét... Elég egy icipici ötlet, egy jó tornacipő, különleges öv, vagy egy hangsúlyos táska és kész a tökéletes power dressing.

kep2_7.jpg

Szürke, egy kis színnel

Éspedig élénk színnel! Legyen akár piros, akár királykék, vagy éppen a 2019-es panton, a korall, a lényeg, hogy feltűnő legyen! Rögtön feldobja a kedvünket a tél végi-tavasz eleji napokon.

kep3_4.jpg

Nadrágkosztüm sportosan?

Idén mindenképpen! Tornacipővel, vagy akár nyári papuccsal (!) hordható, már-már tréningruhásan kényelmes és mégis egy fokkal elegánsabb, na:)

kep4_6.jpg

Övtáskával

A klasszik hasitasi, amit tavaly már mind beszereztünk, ugye? Idén nadrágkosztümmel menő.

kep5_6.jpg

Tavaszi pasztellek

Szigorú szabás, cukorkaszínekkel. Ha szeretjük a pasztellt, de egyben azt is szeretnénk, hogy egy meeetingen komolyan vegyenek minket, akkor egy szuper megoldás a (lehetőleg lapos cipővel viselt) egyszerű szabású nadrágkosztüm.

kep7.jpgkep8.jpg

Nyárra is nadrágkosztümöt!

Na ez az igazi retro! Elég csak benyúlni a szekrénybe és elővenni a 10, vagy akár 5 évvel ezelőtti készletből a blézer-bermuda párost, egy jó cipő-táska-napszemüveg trióval turbózni és kész a laza, divatos városi sikk.

kep9.jpg

Kedves Nadrágkosztüm, szeretettel várlak (vissza) a gardróbomba, jöhetsz velem sportosan a játszótérre, elegánsan a városi meetingekre, és ha crop toppal nem is, de egy szép selyemfelsővel bármikor a nyár esti fröccsözésekre, vagy akár a szuperelegáns rendezvényekre is!

 

Képek köszönettel a Pinterestről

A bejegyzés trackback címe:

https://momlovesdiamonds.blog.hu/api/trackback/id/tr8114614216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása